Zonvakantie september 2021

Waar is het warmst in Europa in september? 30 tips o.b.v. klimaat en budget!

Lekker naar de zon in september? Deze maand is perfect voor een strandvakantie in Europa. Vrijwel overal zijn de schoolvakanties voorbij en daarom is dit ook een prima maand om te genieten van een goedkope zonvakantie. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor vakanties in september naar zonzekere bestemmingen!! 

Madeira

Vakantie Madeira

De maand september doet niet onder als vakantiemaand voor Madeira. Het weer is er nu minstens zo mooi als in augustus, het eiland is alleen iets rustiger. Madeira is een charmante vakantie bestemming met nog veel originele kenmerken, zoals de huizen met rieten daken. Leuk: vanuit de hoofdstad Funchal kun je kabelbaantje naar de botanische tuinen nemen!

25°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Madeira v.a. 492,00 bij:

Malta

Vakantie Malta

September is een fijne maand om een vakantie naar Malta te boeken. Waarom? Het weer is er deze maand prachtig, het regent nauwelijks en de ergste drukte is voorbij. Je kunt hier niet alleen genieten van de Middellandse Zee, maar ook bezienswaardigheden bezoeken als historische tempels.

28°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Malta v.a. € 356,00 bij:

Rhodos

Vakantie Rhodos

Het naseizoen is het heerlijk weer op Rhodos. De temperatuur komt zelfs in september regelmatig boven de 30°C. Het zeewater is ook prima op temperatuur, pak eens de ferry naar Turkije of een van de andere Griekse eilanden voor een leuke excursie. Ook is het net wat aangenamer om enkele activiteiten te ondernemen.

29°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Rhodos v.a. € 290,00 bij:

Sardinie

Vakantie Sardinie

Sardinie is in het naseizoen heerlijk om nog even een zonnetje mee te pakken en te genieten van de Sardijnse gastvrijheid. Bezoek de authentieke dorpjes, heerlijke baaien en niet te vergeten geniet van de culinaire hoogstandjes die je overal op het eiland kunt vinden. Schuif eens aan bij een agriturismo!

26°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Sardinie v.a. € 352,00 bij:

Samos

Vakantie Samos

Veel Griekse eilanden zijn in september erg lekker voor een zonvakantie. Ook Samos heeft voor september een heerlijk klimaat om nog even lekker te nazomeren. In september is de zeewatertemperatuur nog heerlijk en kun je nog heerlijk genieten aan het strand.

29°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Samos v.a. € 393,00 bij:

Kefalonia

Vakantie Kefalonia

Tot en met het einde van de maand gaan regelmatig chartervluchten naar Kefalonia en is het nog heerlijk weer op het eiland. Fijn nazomeren, zwemmen in de azuurblauwe zee en genieten van het strand zijn zeker nog aan te raden in deze maand. Ook biedt Kefalonia een prachtige omgeving!

27°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Kefalonia v.a. € 404,00 bij:

Costa del Sol

Vakantie Costa del Sol

Nog even heerlijk een weekje nazomeren? Voor een zonvakantie in september tref je in de Costa del Sol een geweldig klimaat en nu ook fantastisch mooie deals!

28°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Costa del Sol v.a. € 306,00 bij:

Kos

Vakantie Kos

De Sunfactor van het heerlijke Griekse eiland in september is een 9.2. Het is nog heerlijk warm en zonnig in deze maand op Kos en vaak tref je erg scherpe aanbiedingen of last minutes. Tip: neem eens de ferry naar het nabijgelegen Bodrum voor een dagje shoppen.

30°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Kos v.a. € 268,00 bij:

Chalkidiki

Vakantie Chalkidiki

Ga heerlijk zonnen op een van de schiereilanden in Chalkidiki. En dat niet alleen, de tropische paradijsjes hebben een troef namelijk de vele mogelijkheden om de Griekse oudheid te ontdekken. Bezoek de bijzondere musea, opgravingen, kloosters en ruïnes.

25°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Chalkidiki v.a. € 372,00 bij:

Ibiza

Vakantie Ibiza

Met een sunfactor van 9.0 is dit een van de fijnste maanden voor een vakantie naar Ibiza. Niet te heet, maar wel heerlijk zonnig en lekkere zomerse temperaturen. Als je het eiland wat meer wilt verkennen is het een uitstekende periode. Ook zijn er nog altijd gave feesten te vinden voor de partyganger.

29°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Ibiza v.a. € 343,00 bij:

Bonaire

Vakantie Bonaire

Het Caribische eiland is het gehele jaar uitstekend te bezoeken. In september valt er af en toe een tropisch buitje, maar de temperatuur zakt vrijwel nooit onder de 25°C op dit eiland. Het zeewater is om die reden ook altijd lekker op temperatuur voor een frisse duik.

34°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Bonaire v.a. € 629,00 bij:

La Palma

Vakantie La Palma

In september nog even een weekje weg naar de zon? Overweeg dan het charmante eiland La Palma. De groene smaragd van de Canarische Eilanden. Je kunt hier uitstekend wandelen, maar ook luieren aan een van de prachtige stranden. Ben je opzoek naar rust en wil je genieten van een bijzonder landschap en fijn klimaat? Dan is La Palma jouw zonvakantie!

28°

Gemiddelde september

Zonvakantie september La Palma v.a. € 414,00 bij:

Mauritius

Vakantie Mauritius

Mauritius staat op het lijstje van veel duik- en snorkelfanaten. Dit kleine eilandje in de Indische Oceaan is namelijk een fantastische plek om tropische vissen en scheepswrakken te spotten! De all inclusive reizen naar luxe resorts komen zeer goed uit de test.

26°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Mauritius v.a. € 841,00 bij:

Gran Canaria

Vakantie Gran Canaria

Op zoek naar een goedkope zonvakantie of all inclusive zonvakantie aanbiedingen voor september? Gran Canaria heeft een geweldig klimaat voor een vakantie in september en dit is bovendien ook qua budget een hele mooie periode om naar dit eiland op vakantie te gaan. Onderstaande reisorganisaties hebben veel leuke september aanbiedingen!

27°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Gran Canaria v.a. € 240,00 bij:

Azoren

Vakantie Azoren

Wanneer je wilt genieten van natuur en cultuur zijn de Azoren een zeer geschikte en niet al te toeristische bestemming. In september zijn de temperaturen nog zeer aangenaam. Ontdek de prachtige stranden en natuur van een van de bijzondere eilanden.

25°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Azoren v.a. € 455,00 bij:

Karpathos

Vakantie Karpathos

Op vakantie naar Karpathos? Dan is september werkelijk een heerlijke maand, zeker voor de wandelaar of de rustzoeker. De stranden zijn nu nog zonovergoten en sommige stranden (zeker aan de zuidwestkust) liggen er nu al verlaten bij. Als je even helemaal ertussenuit wil, dan is Karpathos nu een aanrader!

27°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Karpathos v.a. € 344,00 bij:

Lanzarote

Vakantie Lanzarote

De lokale bevolking raadt de komende maanden aan als beste periode voor een reis naar Lanzarote. September & oktober zijn volgens hen dé maanden voor een ontspannen vakantie. Stralend weer en de zee is kalm en glad. Zonvakantie boeken? September wordt aangeraden door de locals!

26°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Lanzarote v.a. € 339,00 bij:

Sicilie

Vakantie Sicilie

Voor de actieve vakantieganger is één van de grootste uitdagingen te vinden op Sicilië: de Etna. In september is het doorgaans niet meer zo warm als in de andere zomermaanden en is de vulkaan prima te beklimmen door een licht geoefende wandelaar. Ook voor een nazomers zonnetje is Sicilië nu perfect!

26°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Sicilie v.a. € 406,00 bij:

Hurghada

Vakantie Hurghada

In september kan je prima nazomeren op vakantie in Hurghada! Geniet van een strandvakantie op de uitgestrekte stranden en snorkel eindeloos tussen tropische vissen in de Rode Zee. De ergste zomerhitte begint af te nemen en het is bijzonder mooi weer in deze Egytpische badplaats.

32°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Hurghada v.a. € 438,00 bij:

Albufeira

Vakantie Albufeira

Heerlijk nazomeren? In september is het heerlijk in Albufeira. Het zeewater is warm en de wind is in deze maand iets meer aanwezig. Ideaal voor surfers en zeilers dus! Proef zeker eens van de Portugese specialiteiten in een van de restaurantjes in de nauwe straatjes van het oude centrum.

26°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Albufeira v.a. € 223,00 bij:

Fuerteventura

Vakantie Fuerteventura

Na de zomervakantie nog even naar de zon? Dan raden wij voor deze maand Fuerteventura aan. Dit vulkanische eiland in de Atlantische Oceaan heeft heerlijke stranden en een bijzonder binnenland. In september geniet je van een temperatuur van gemiddeld 26 graden en wel 8 zonuren per dag. Lekker nazomeren!

26°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Fuerteventura v.a. € 415,00 bij:

Lefkas

Vakantie Lefkas

Op vakantie in september? Kijk eens naar een zonvakantie naar Lefkas, dat in deze maand een sunfactor score heeft van een 9,1! Op dit mooie groene eiland tref je nu heerlijk weer voor een fijne zon- en strandvakantie.

28°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Lefkas v.a. € 370,00 bij:

Curacao

Vakantie Curacao

Wat wordt jouw zonvakantie in september? Hoewel in de Caribbean in september het orkaanseizoen nog weleens voor overlast kan zorgen, heb je daar op Curacao vrijwel nooit last van.

34°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Curacao v.a. € 599,00 bij:

Side

Vakantie Side

Hoewel het in Side in de zomermaanden het soms zeer warm weer is, zijn de temperaturen in september vaak een stuk aangenamer (al is 30°C zeker geen uitzondering). Extra leuk is het jaarlijkse Culture & Art Festival in Side dat in september plaatsvindt. Tip: in de omgeving kun je uitstekend paardrijden.

31°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Side v.a. € 394,00 bij:

Gambia

Vakantie Gambia

Een goede tip voor een zonvakantie in september als je op zoek bent naar een goedkope all inclusive vakantie op een exotische zonbestemming. Tip: naast prachtige stranden en mooie resorts heeft Gambia ook een schitterende natuur te bieden, dus ga zeker een dagje op jungle tour om apen te kijken!

31°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Gambia v.a. € 496,00 bij:

Bodrum

Vakantie Bodrum

Het zonnige Bodrum is in september heerlijk voor een zonvakantie. Vooral als je lekker wilt luieren en genieten van een luxe all inclusive vakantie is deze Turkse badplaats aan de westkust een aanrader. Bodrum heeft een gezellig uitgaanscentrum in het deel Gumbet en heeft een gezellige boulevard.

29°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Bodrum v.a. € 417,00 bij:

Corsica

Vakantie Corsica

In Corsica kun je het erg treffen met het weer in september. Deze maand schijnt de zon per dag gemiddeld twee uur langer dan in de zonnigste maand van Nederland! Geniet van lekker strandweer op dit diverse eiland.

24°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Corsica v.a. € 804,00 bij:

Lesbos

Vakantie Lesbos

Lesbos komt in september als een van de beste bestemmingen uit de Sunfactor! Een hemelse 9,5 scoort dit fijne vakantie eiland deze maand. Bekijk de aanbiedingen en boek voor deze fantastische maand een heerlijke zonvakantie.

27°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Lesbos v.a. € 284,00 bij:

Menorca

Vakantie Menorca

Het mooie eiland Menorca heeft prachtige stranden die bovendien zeer kindvriendelijk zijn omdat ze geleidelijk naar zee aflopen. Het ligt op circa 2,5 uur vliegen van Amsterdam en heeft ook in september een fijn, warm klimaat. Het zeewater is nu circa 24 graden en dus heerlijk voor een frisse duik!

27°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Menorca v.a. € 370,00 bij:

Mallorca

Vakantie Mallorca

Voor een zonvakantie in Mallorca is de maand september uitstekend De mooiste stranden liggen in het zuiden van dit schitterende eiland rondom de hoofdstad Palma de Mallorca. Het strand bij Platja 's Amarador, bij Porto Petro is zelfs ooit verkozen tot mooiste strand ter wereld! Ook elders op Mallorca kan je echter genieten van zee, strand en die heerlijke zon!

26°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Mallorca v.a. € 218,00 bij:

Kaapverdie

Vakantie Kaapverdie

Waar schijnt de zon in september? . De temperatuur van de Kaapverdische eilanden is door het subtropische klimaat altijd goed voor een zonvakantie. Voor september zijn er bovendien veel aantrekkelijk aanbiedingen te vinden voor je vakantie. Ook zijn de witte zandstranden met kokospalmen het perfecte decor voor een tropische strandvakantie.

30°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Kaapverdie v.a. € 449,00 bij:

Kreta

Vakantie Kreta

Nazomeren op een zonzekere bestemming? Een zonvakantie in september naar Kreta staat garant voor gemiddeld 26 graden en 10 zonuren per dag! Het zeewater is nog lekker warm (24°C) en er zijn voor september bovendien veel vriendelijk geprijsde vakantie Kreta aanbiedingen te vinden! Kortom een heerlijke bestemming voor een zonvakantie. Alleen het uitgaansleven is in september wat rustiger ...

26°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Kreta v.a. € 348,00 bij:

Sharm el Sheikh

Vakantie Sharm el Sheikh

In september schijnt de zon volop in Sharm el Sheikh. De Egyptische vakantieplaats aan de Rode Zee is een walhalla voor duikliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een ontspannen strandvakantie. Maar met een gemiddelde temperatuur van 35 graden is september voor velen te warm om iets te doen!

35°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Sharm el Sheikh v.a. € 515,00 bij:

Zakynthos

Vakantie Zakynthos

Een najaarszonnetje combineren met natuur, cultuur en de rust van een heerlijk Grieks eiland? Kijk dan zeker eens naar de aanbiedingen voor een vakantie naar Zakynthos. Op dit eiland vind je nog gezellige, authentieke dorpjes & een onbedorven natuur.

27°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Zakynthos v.a. € 399,00 bij:

Peloponnesos

Vakantie Peloponnesos

Het weer in Peloponnesos in september is nog heerlijk voor een zonvakantie. De temperatuur schommelt rond de 25 graden en het zonnetje schijnt nog volop. Geniet van de traditionele Griekse keuken in een gezellige taverne of rust uit aan het strand.

27°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Peloponnesos v.a. € 389,00 * bij:

Aruba

Vakantie Aruba

Aangezien het orkaanseizoen voorbij gaat aan Aruba is het in september een heerlijke bestemming voor een zonvakantie. In september kun je rekenen op veel zonuren en hoge temperaturen. Daarnaast vind je er heerlijke stranden en een bijzonder achterland. Tip: huur eens een 4-wheel drive!

33°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Aruba v.a. € 759,00 bij:

Gardameer

Vakantie Gardameer

In september is het nog prachtig bikiniweer aan het Gardameer. Het is gemiddeld 25 graden en per dag schijnt de zon gemiddeld net zoveel uur als in de zonnigste maand van Nederland. Even klaar met die zon? Trek de bergen in voor een prachtige wandeling.

24°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Gardameer v.a. € 261,00 * bij:

Corfu

Vakantie Corfu

De warmste maanden zijn nu voorbij en het is heerlijk nazomers weer op Corfu. Heerlijk om nog even te genieten van de zon, zee en het strand. Boek ook zeker eens een excursie en vaar rond het eiland of naar één van de kleinere Ionische eilanden in de directe omgeving van Corfu.

27°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Corfu v.a. € 482,00 bij:

Formentera

Vakantie Formentera

Formentera is bij uitstek de verborgen schat van de Balearen er is weinig toerisme en dit eiland is dan ook misschien wel het mooiste van deze eilandengroep. Veel wat kleinschaliger hotels maken het plaatje compleet voor de zonaanbidder die een mooie, rustige locatie zoekt!

28°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Formentera v.a. € 709,00 bij:

Porec

Vakantie Porec

Het Kroatische Porec is ook in het naseizoen een heerlijke bestemming voor een zonvakantie. Het uitgaansleven is in september wat rustiger, maar het is nog steeds erg gezellig in Porec. In de gezellige straatjes en op het centrale pleintje kun je winkelen en souvenirtjes kopen.

23°

Gemiddelde september

Zonvakantie september Porec v.a. € 247,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat
 • Waar is het warmst in Europa in september?

  In de Caribbean komen in deze maand regelmatig tropische stormen voor en in delen van Azie is september het begin van het regenseizoen. Maar in het zuiden van Europa en op de Canarische eilanden is het juist heerlijk weer voor een zonvakantie in september, zoals je ziet in het overzicht links op deze pagina. 

 • Geniet van luxe all-inclusive vakantie in september

  Goed weer in Europa en een legio aanbiedingen voor Turkije (met bestemmingen als Bodrum, Side en Alanya). Ideaal als je tegen een kleine prijs heerlijk in de zon wilt zitten en wilt genieten van een luxe all-inclusive vakantie in een resort direct aan de azuurblauwe zee.

 • Goedkope vakantie september

  Niet alleen in begin september, maar ook eind september is het nog goed weer en kun je nog uitstekend terecht op bestemmingen als Turkije, de Griekse eilanden of Spanje. De reizen zijn goedkoop omdat het laagseizoen is begonnen.

 • Vakantie september: 25 graden & kindvriendelijk?

  Waar op zonvakantie in september met kinderen? September is een fijne maand om met kinderen op vakantie te gaan omdat een lange vliegreis niet nodig is. Reizen zijn relatief goedkoop, stranden niet druk, en het weer heel aangenaam.

 • Waar op vakantie in september? Europa!

  Op zonvakantie in de nazomer? In Zuid-Europa is het nog heerlijk weer en zijn de reizen voordelig geprijsd omdat het hoogseizoen voorbij is. Denk eens aan Portugal of Italië en kies voor vakantie op Sardinië of een zonvakantie in Albufeira.

 • Beste zonbestemmingen September met de auto

  Nazomeren in september? Je treft nu nog heerlijk weer in Spanje en Italië. Deze bestemmingen zijn in september voordelig geprijsd en zeer geschikt voor een autovakantie! 

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 2.50

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 25.00

KRAS

€ 19.50

De Jong Intra

€ 19.50

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Sunweb

€ 25.00

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

Buro Scanbrit

€ 27.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

Reserveringskosten

€ 35


€ 35

andolives travel

€ 30.00

De prijzen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de aanbieder: touroperator of reisbureau.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 22-02-2021

3934
shares