Marsa Alam

Vakantie Marsa Alam

Op vakantie naar Marsa Alam? Deze badplaats is een paradijs van superdeluxe hotels aan één van de mooiste zeeën ter wereld: de Rode Zee. Marsa Alam is ook een ongerept duikwalhalla, een moderne zonvakantie hotspot en dankzij het gunstige klimaat - werkelijk nooit een wolkje aan de lucht - is het de ideale plaats voor een zonvakantie in de winter!

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Marsa Alam Sunfactor

7.8
10
Marsa Alam scoort een gemiddelde van 7.8 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Marsa Alam in 2017 / 2018 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Marsa Alam in januari

Marsa Alam in februari

Marsa Alam in maart

Marsa Alam in april

Marsa Alam in mei

Marsa Alam in juni

Marsa Alam in juli

Marsa Alam in augustus

Marsa Alam in september

Marsa Alam in oktober

Marsa Alam in november

Marsa Alam in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Zonvakantie Marsa Alam met kinderen

    Zonvakantie Marsa Alam met kinderen

    Marsa Alam is een zeer geschikte zonvakantiebestemming voor het hele gezin. Je treft er heerlijke stranden, kunt er goed snorkelen en duiken, dolfijnen spotten, een kamelentocht maken door de woestijn en nog veel meer. In Marsa Alam vind je bovendien vele familievriendelijke hotels en resorts.

  • Strandvakantie Marsa Alam

    Strandvakantie Marsa Alam

    Marsa Alam ligt aan de Rode Zee in Egypte en heeft een heerlijk, warm klimaat.Met zijn schitterende witte stranden en mooie onderwaterwereld is Marsa Alam zowel perfect voor een ontspannen strandvakantie als voor duiken en snorkelen.