Vakantie Egypte

Een ontspannen zonvakantie? Egypte heeft alles in huis voor zonaanbidders en voor wie cultuur wil snuiven of duiken in één van mooiste zeeën ter wereld. Het zonovergoten Egypte aan de tropische Rode Zee is een ultieme zonvakantie bestemming, lees alles over het heerlijk warme klimaat in Egypte

  • Een vlucht naar een Egyptische vakantiebestemming neemt maximaal 6 uur in beslag. De bekendste badplaatsen zoals Marsa Alam, Hurghada en Sharm el Sheikh hebben een eigen vliegveld. Vuchten naar Egypte vertrekken doorgaans vanuit Amsterdam, maar Düsseldorf is vaak ook een optie.

  • Het land van de zonnegod is een zeer geschikte bestemming voor een heerlijke familievakantie, je treft er meerdere all inclusive hotels met waterparken. De badplaatsen Marsa Alam, Hurghada en Sharm el Sheikh zijn het populairst onder gezinnen met kinderen. Naast zonnen kun je hier snorkelen bij koraalriffen of een kamelenrit maken door de woestijn.

  • Een luxe all inclusive vakantie Egypte boeken? De keuze is reuze want het overgrote gedeelte van alle vakanties Egypte aanbiedingen zijn all inclusive vakanties.

     

Bestemmingen in Egypte

Hurghada

Bekijk ook
Hurghada

v.a.
€ 299,00
El Gouna

Bekijk ook
El Gouna

v.a.
€ 418,00
Marsa Alam

Bekijk ook
Marsa Alam

v.a.
€ 330,00

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares