Over ons

De naam WaarSchijntDeZonWel.nl komt voort uit de frustratie die we in Nederland allemaal kennen: regen, regen en nog eens regen. Wie heeft nog nooit naar buiten gekeken en gedacht: ik wil nu weg! Maar wat is de beste plek voor een zonvakantie? Waar schijnt de zon wel?

De beste garantie op een zonnige vakantie!

Het lijkt zo voor de hand te liggen, toch is er in Nederland geen andere reiswebsite die 'lekker weer' zo centraal in zijn propositie heeft staan als WaarSchijntdeZonWel.nl. In hoe werkt deze site lees je hoe je reizen kunt zoeken op basis van actuele weersvoorspellingen of historische weerdata. Wil je weten wat de beste reistijd voor een bestemming is? Lees dan ook zeker de informatie over onze unieke Sunfactor

Wie zijn wij?

WaarSchijntdeZonWel.nl is een concept van Leads2Travel B.V. Wij zijn bedenkers (en beheerders) van diverse, inspirerende reiswebsites en crossmediale concepten voor de reisbranche. Met al onze websites proberen we op een specifieke, niet goed ingevulde, behoefte in te spelen. Het idee voor WaarSchijntdeZonWel.nl is bijvoorbeeld ontstaan nadat we tijdens onderzoek naar populaire winterzon bestemmingen zagen dat veel mensen twijfelen wanneer het nu echt lekker weer is op deze bestemmingen.

Het team achter WaarSchijntdeZonWel.nl

Het team van WaarSchijntDeZonWel.nl is zeer divers. Naast web developers en designers, werken hier specialisten uit de reisbranche, op het gebied van marketing van bestemmingen, journalistiek en geografie. Enkele teamleden:

Nadat sitemanager Esmeralda van Dasselaar als 14 jarige ontdekte dat haar favoriete boek de Bosatlas was, wist ze het zeker: ik ga geografie studeren! Esmeralda: “WaarSchijntDeZonWel is voor mij met mijn geografische achtergrond en interesse in de fysische geografie enorm leuk om aan te werken. Met name de ontwikkeling van het bij de Sunfactor behorende klimaatmodel, dat we overigens nog dagelijks bijschaven, was geweldig om te doen."

De (eind-) redactie van Waarschijntdezonwel.nl is voor een belangrijk deel in handen van Laura Boldingh en Timothy Koppers. Laura werkt sinds 2008 bij Leads2Travel en heeft zich sindsdien ontpopt tot een echte wereldreizigster: “WaarSchijntDeZonWel.nl is mijn favoriete project. Alleen de naam brengt meteen een lach op ieders gezicht!"

Tim werkt al 10 jaar bij het bedrijf. Het starte met een bijbaantje naast school. Maar sinds 2015 is hij fulltime actief voor Leads2Travel. Tim is gek op reizen en ontdekt graag bijzondere bestemmingen zoals China en Japan. "Maar een weekje naar de zon zo nu en dan blijft ook gewoon heel fijn" aldus Timothy. Over zijn werk "Mensen in Nederland kunnen zo verlangen naar de zon, het is fantastisch om ze de juiste kant op te sturen."

 

Meer weten over WaarSchijntdeZonWel.nl? Beluister het interview met oprichtster Caroline Ferguson op BNR

Over WaarSchijntDeZonWel.nl

Jouw mening

Wij doen onze uiterste best om correcte informatie te geven en bezoekers te helpen een bestemming te selecteren waar de kans groot is dat ze een zonnige vakantie beleven. Maar het kan altijd beter. Als jij een suggestie of een idee hebt om deze website waardevoller te maken voor bezoekers, dan horen we graag van je!

Neem contact met ons op!

Bewaren

Bewaren

Lees ook

In de media

Bekijk recente media publicaties in binnen- en buitenland.  

WaarSchijntdeZonWel.nl in de media


De Sunfactor

Op WaarSchijntdeZonWel.nl krijgen alle bestemmingen voor elke maand van het jaar een Sunfactor. Lees alles over deze classificering:

De Sunfactor

 

Nieuw: WaarLigtdeSneeuwWel.nl

De makers van WaarSchijntdeZonWel.nl hebben het winterse broertje gelanceerd, waar sneeuwzekere wintersportvakanties geboekt kunnen worden.

www.waarligtdesneeuwwel.nl

4191
shares