Zonvakantie april 2020

Naar de zon in april? Waar is het het warmst in Europa in april en elders op de wereld? Ontdek hier welke bestemmingen het meest aantrekkelijk zijn voor een zonvakantie in deze maand. Alle aanbevelingen zijn gebaseerd op de Sunfactor van de zonbestemming en de aanwezigheid van voordelige aanbiedingen voor een zonvakantie in april.

Kaapverdie

Vakantie Kaapverdie

Waar schijnt de zon in april? De meeste zonuren van het jaar in Kaapverdië vind je in deze maand. Het is werkelijk heerlijk weer en de eilanden scoren een hoge sunfactor. De prachtige witte zandstranden met kokospalmen geven een Caribische uitstraling. Steeds vaker worden de Kaapverdische Eilanden de 'nieuwe Caribbean' genoemd.

26°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Kaapverdie tref je v.a. 497,00 bij:

Sharm el Sheikh

Vakantie Sharm el Sheikh

De populaire badplaats Sharm el Sheikh is één van de beste bestemmingen voor wie wil genieten van een zon, zee, strandvakantie in april. Snorkelen tussen tropische vissen, op je handdoekje genieten van de zon en leuke excursies maken in het mystieke land van de farao's.

29°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Sharm el Sheikh tref je v.a. € 498,00 bij:

El Gouna

Vakantie El Gouna

Dit super-de-luxe vakantieoord aan de Rode Zee heeft alles te bieden voor de verwende vakantieganger. El Gouna heeft zich ontwikkelt tot booming badplaats met een stijlvolle jachthaven, veel winkels en restaurants met volop culinaire verwennerijen. Hey is niet voor niets dat deze badplaats ook wel het Venetie van Egypte genoemd wordt.

28°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor El Gouna tref je v.a. € 498,00 bij:

Dominicaanse Republiek

Vakantie Dominicaanse Republiek

Het tropische klimaat van de Dominicaanse Rupubliek zorgt voor heerlijke constante temperaturen. Ook in het voorjaar is het nog prachtig tropisch weer op dit eiland in de Caribische Zee. Tip: voor de meest witte stranden van het eiland boek je een vliegreis naar het in het oosten gelegen Punta Cana waar je de meest schitterende all inclusive resorts treft.

31°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Dominicaanse Republiek tref je v.a. € 799,00 bij:

Tenerife

Vakantie Tenerife

Vanaf april kun je op de Canarische Eilanden steeds vaker rekenen op heerlijk zomerse dagen, maar het is nog niet gegarandeerd! Wel kun je op het eiland dagelijks rekenen op gemiddeld zo'n 8 zonuren. Heerlijk weer voor lekker luieren op een terrasje of enkele activiteiten, waar het achterland zich op Tenerife uitstekend voor leent.

22°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Tenerife tref je v.a. € 395,00 bij:

Curacao

Vakantie Curacao

In april is Curacao werkelijk een prachtige bestemming. Het klimaat zorgt voor heerlijke temperaturen en veel zonuren. Het carnaval breekt los en het eiland is ideaal voor duikliefhebbers. Bon Bini op Curacao!

32°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Curacao tref je v.a. € 573,00 bij:

Hurghada

Vakantie Hurghada

Het voorjaar is het beste moment voor zonvakanties naar Egypte. Ook in Hurghada is het in april nog niet extreem heet maar gewoon heel erg lekker warm bij temperaturen rond de 26 a 28°C. Daarnaast zal het hier vrijwel nooit regenen en ben je verzekerd van veel zonuren.

28°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Hurghada tref je v.a. € 433,00 bij:

Marsa Alam

Vakantie Marsa Alam

Marsa Alam is een populaire duikbestemming omdat de koraalriffen hier nog onaangetast zijn door het massatoerisme. De badplaats heeft verder prachtige stranden, een geweldig klimaat en luxe beachresorts tegen vriendelijke prijzen!

30°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Marsa Alam tref je v.a. € 347,00 bij:

Varadero

Vakantie Varadero

Genieten van de Caibische sfeer, de bijzondere historie van Cuba ontdekken en relaxen aan de mooiste stranden ter wereld? Boek dan een zonvakantie naar Varadero of bijvoorbeeld een rondreis Cuba met een verlenging aan het hagelwitte strand van Varadero.

30°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Varadero tref je v.a. € 789,00 bij:

Cancun

Vakantie Cancun

In de maand april heb je in Cancun de minste kans op neerslag. Het is er heerlijk zonnig en warm. Door de vorm van het schiereiland hebben bijna alle accommodaties een perfecte ligging ten opzichte van het strand. De omgeving is tropisch met wuivende palmen en heerlijke zonnebedden.

32°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Cancun tref je v.a. € 659,00 bij:

Lanzarote

Vakantie Lanzarote

Aan het einde van april lopen de temperaturen op Lanzarote al regelmatig op naar zomerse temperaturen, al is het gemiddeld nog altijd zo'n 21°C. Tip: huur eens een auto of een 4x4 en trek er op uit door het landschap. De vulkanische gesteenten zijn erg bijzonder om te zien. Je vind echter ook goudgele zandstranden op Lanzarote!

20°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Lanzarote tref je v.a. € 408,00 bij:

Cyprus

Vakantie Cyprus

Cyprus scoort in april een 8.3 Sunfactor. Niet mis! Niet te warm, maar de zon schijnt veelvuldig waardoor de gevoelstemperatuur veel hoger ligt. Ontdek het Griekse deel van Cyprus (bijvoorbeeld in de omgeving van Paphos) of het Turkse deel (de kust bij Kyrenia is prachtig!).

22°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Cyprus tref je v.a. € 349,00 bij:

Madeira

Vakantie Madeira

Op Madeira komt in april de zon al regelmatig tevoorschijn. Genieten is het hier dan, zeker na de lange Hollandse winter! Hoewel je nog geen garantie hebt dat je elke dag strandweer hebt behoort april wel tot de beste reistijd maanden van dit mooie eiland. Zeker als je ook wat van dit eiland wil zien is dit een goede maand.

22°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Madeira tref je v.a. € 323,00 bij:

Jamaica

Vakantie Jamaica

"April doet wat hij wil." In Nederland voorspelt dit vaak niet veel goeds, maar in Jamaica wil in april alleen maar zon. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 29 graden net als die van het zeewater. Groen Jamaica is een mooie mix van zon, zee, strand en excursies naar bijzondere natuurreservaten, grotten en watervallen.

30°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Jamaica tref je v.a. € 599,00 bij:

La Palma

Vakantie La Palma

In Nederland is het weer in april niet te voorspellen, maar op La Palma is het jaar rond zonnig. In april geniet je van een zachte temperatuur, de Atlantische Oceaan is fris en het heldere water steekt mooi af bij de zwarte lavastranden. Er zijn overigens ook kleine, witte zandstrandjes waar je soms helemaal alleen ligt!

21°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor La Palma tref je v.a. € 370,00 bij:

Aruba

Vakantie Aruba

De droogste maand op Aruba is april, met heerlijke temperaturen en veel zonuren. Het carnaval breekt in deze maand los en wordt ook op dit Caribische eiland flink gevierd. Mooie carnavals optochten combineren met hagelwitte stranden en kokospalmen? Dan moet je op Aruba zijn!

32°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Aruba tref je v.a. € 639,00 bij:

Kefalonia

Vakantie Kefalonia

Eind april zijn de eerste pakketreizen weer te boeken naar Kefalonia. Soms moet je het een beetje treffen met het weer, want zonnebaden is in deze maand nog niet gegarandeerd. Maar een terrasje pakken met een fijn zonnetje is zeker een optie. Een fijne maand voor de wat actievere reiziger.

19°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Kefalonia tref je v.a. € 284,00 bij:

Belek

Vakantie Belek

Zeker niet een van de duurste bestemmingen waar je in april het enorm kunt treffen met het weer is Belek! Deze Turkse badplaats heeft een luxe uitstraling en is een populaire bestemming voor fanatieke (en minder fanatieke) golfspelers. Met een beetje geluk kun je ook al genieten op het goudgele strand!

21°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Belek tref je v.a. € 452,00 bij:

Fuerteventura

Vakantie Fuerteventura

In april op vakantie? Ontdek Fuerteventura! Het landschap van dit Canarische eiland is erg bijzonder, de stranden geweldig (van witte zandstranden tot zwarte vulkaanstranden) en bovendien is het er het hele jaar rond heerlijk weer. De Sunfactor van Fuerteventura in april? Een ontzettend mooie 8.6! Bekijk de vakantie aanbiedingen voor meer vakantiepret.

22°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Fuerteventura tref je v.a. € 349,00 bij:

Mauritius

Vakantie Mauritius

Mauritius is het hele jaar een zon zekere bestemming, maar heeft in bepaalde maanden van het jaar te kampen met veel regenval en hoge luchtvochtigheid. April is de eerste maand dat het weer op alle vlakken goed scoort. Mauritius here we come!

29°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Mauritius tref je v.a. € 849,00 bij:

Rhodos

Vakantie Rhodos

In april naar Rhodos? Vaak zijn er zeer scherpe aanbiedingen naar dit Griekse eiland in de buurt van Turkije. Later in de maand heb je de meeste kans op heerlijk zonvakantie weer, maar ook in april is het vaak al boven de 20°C. Rhodos is in het voorjaar werkelijk prachtig, het wordt ook wel het groenste eiland van Griekenland genoemd. In het voorjaar groeien er veel kruiden en bloemen.

22°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Rhodos tref je v.a. € 209,00 bij:

Costa del Sol

Vakantie Costa del Sol

In april naar de heerlijke Spaanse Costa del Sol? Er zijn voor april leuke aanbiedingen naar verschillende plaatsjes aan deze Spaanse Costa, terwijl het weer in dit kustgebied steeds beter wordt.

20°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Costa del Sol tref je v.a. € 249,00 bij:

Albufeira

Vakantie Albufeira

In april er even tussenuit? Reken in deze maand niet op ultiem strandvakantie weer in Albufeira, al kun je het zeker treffen. Het is wel heel vaak heerlijk zonnig en voor wie op vakantie niet perse wil zonnen prima vakantieweer!

18°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Albufeira tref je v.a. € 259,00 bij:

Ibiza

Vakantie Ibiza

Ben jij verliefd op Ibiza? In april is het eiland prachtig groen en de witte zandstranden nog dunbevolkt. Hoewel je soms wat mazzel moet hebben met het weer is het doorgaans een heerlijke periode voor een zonnige vakantie. Misschien niet altijd strandweer, maar wel heerlijk voor een zonnig terrasje!

20°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Ibiza tref je v.a. € 376,00 bij:

Senegal

Vakantie Senegal

Gastvrij Senegal is een geweldige bestemmingen voor een ontspannen zonvakantie. Dit klimatologisch bevoorrechte land is op slechts 5,5 uur vliegen van Nederland gelegen. Je treft er prachtige parelwitte stranden en prima resorts.

27°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Senegal tref je v.a. € 932,00 bij:

Phuket

Vakantie Phuket

Denk je aan een zonvakantie in april? Wie zon & strand wil combineren met cultuur, jungle én een bruisend uitgaansleven kiest voor Phuket. Op het groene, Thaise eiland geniet je van heerlijk zonvakanties in een prachtige omgeving. Daarbij zijn er volop mogelijkheden voor leuke excursies. Bezoek bijvoorbeeld een van de tempels!

33°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Phuket tref je v.a. € 656,00 bij:

Gambia

Vakantie Gambia

Op zoek naar een zon zekere bestemming in april? 'The Smiling Coast' van Afrika staat in deze periode garant voor heerlijke, tropische temperaturen en veel zonuren. Geniet van een all inclusive zonvakantie of ga op zoek naar het authentieke Gambia.

34°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Gambia tref je v.a. € 499,00 bij:

Malta

Vakantie Malta

Geen inspiratie voor een zonvakantie in april? Ontdek Malta! Het eilandentrio Malta, Gozo en Comino trekt zowel rustzoekers die een vakantiehuisje in het zuiden van Malta of op Gozo huren als vakantiegangers die wel van wat reuring houden en in St. Julians of Valetta verblijven. In april schijnt de zon wel 8 uur per dag!

20°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Malta tref je v.a. € 299,00 bij:

Zakynthos

Vakantie Zakynthos

Tegen het einde van de maand is het doorgaans al fijn vakantie vieren op Zakynthos. Het is nog heerlijk rustig, de baaien zijn verlaten en ideaal om even een lekker terrasje te pikken en te genieten van een fijn voorjaarszonnetje.

19°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Zakynthos tref je v.a. € 337,00 bij:

Miami

Vakantie Miami

Wist je dat in Miami meer dan 300 dagen per jaar de zon schijnt?! Het trendy vakantieoord in 'The Sunshine State' Florida is populair om de mooie stranden en bekende hotspots als South Beach, Ocean Drive en het Art Deco district. Een subtropisch klimaat zorgt voor ultiem zonvakantie weer!

28°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Miami tref je v.a. € 716,00 bij:

Azoren

Vakantie Azoren

Voor een actieve vakantie met gematigde temperaturen zijn de Azoren een perfecte bestemming. In april kun je het wel treffen dat je 4 seizoenen op 1 dag ziet. Reken in april op gemiddelden rond de 18°C en regelmatig een bui. De zon schijnt niet veel meer dan in Nederland!

18°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Azoren tref je v.a. € 255,00 bij:

Gran Canaria

Vakantie Gran Canaria

Als je tijdens jouw zonvakantie ook graag wat activiteiten wilt ondernemen, bijvoorbeeld wandelen of bezienswaardigheden wilt zien dan is het weer in april op Gran Canaria nu perfect. Reken op een gemiddelde van 21 graden en volop zon. Om te zonnen in bikini wil je dus nog wel uit de wind liggen, bij voorkeur achter glas. Maar het is prima weer als je ook iets wilt doen!

22°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Gran Canaria tref je v.a. € 347,00 bij:

Mallorca

Vakantie Mallorca

Aan het einde van de maand april kun je het goed treffen met het weer voor een fijne strandvakantie. In de maand april is dit echter geen garantie. Wel heeft Mallorca heerlijke baaien, een interessant achterland en prachtige resorts direct aan zee. En talloze gezellige terrasjes op een van de vele boulevards!

18°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Mallorca tref je v.a. € 269,00 bij:

Bodrum

Vakantie Bodrum

De Turkse westkust is zeker begin april niet altijd zonzeker, maar je kunt het enorm treffen met het weer. Bovendien heeft Bodrum een super gezellige haven met talloze terrasjes, waar je ook met iets mindere temperaturen heerlijk kunt vertoeven. Deze Turkse badplaats heeft ook wel de bijnaam het Turkse St. Tropez.

18°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Bodrum tref je v.a. € 369,00 bij:

Bonaire

Vakantie Bonaire

Wil je verzekerd zijn van hoge temperaturen in april en genieten van de prachtige hagelwitte stranden en bijzondere onderwaterwereld? Dan is Bonaire een absolute aanrader. Het is een favoriete spot voor vele watersporters, door de ideale condities het gehele jaar.

32°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Bonaire tref je v.a. € 695,00 bij:

Malediven

Vakantie Malediven

Ga in april naar de Malediven! Deze maand is ronduit ideaal voor een onvergetelijke zonvakantie. Pootje baden in de Indische Oceaan, tropisch temperatuurje, wat wil je nog meer? Ook werkelijk een prachtige maand voor een zonnige honeymoon of een waanzinnige duikvakantie.

32°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Malediven tref je v.a. € 1.318,00 bij:

Side

Vakantie Side

Hoewel de kans op het perfecte zonvakantie weer in mei toeneemt, liggen de gemiddelde temperaturen in Side in april ook al boven de 20 graden. Ideaal als je lekker zonnen wilt combineren met enkele activiteiten. In de resorts kun je allerlei sporten doen, of juist genieten van all inclusive niets doen!

21°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Side tref je v.a. € 243,00 bij:

Samos

Vakantie Samos

Met temperaturen rond de 20° is Samos in april geen echte strandvakantie bestemming, al kun je het aan het einde van de maand echt treffen met het weer. Tip: huur een auto en verken het hele eiland dat in deze periode prachtig groen is. Ook kun je in april genieten in afgelegen en verlaten baaien.

20°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Samos tref je v.a. € 299,00 bij:

Kos

Vakantie Kos

Ook in het vroege voorjaar kan het al heerlijk weer zijn op Kos. De gemiddelde temperatuur in de maand april is 21 graden. Kos ligt namelijk voor de Turkse kust en mede daarom is het hier ook al vroeger in het jaar lekker weer als bijvoorbeeld op Kreta.

21°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Kos tref je v.a. € 236,00 bij:

Malaga

Vakantie Malaga

Malaga en haar achterland zijn in april is een absolute aanrader. De temperaturen liggen gemiddeld rond de 20 graden, maar als het een beetje meezit kun je al genieten op het prachtige strand. De zon schijnt veelvuldig dus een terrasje op de boulevard is zeker aan te raden.

21°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Malaga tref je v.a. € 249,00 bij:

Bali

Vakantie Bali

Dit is een heerlijke periode voor een strandvakantie op dit mooie eiland, waar maar liefst 10 uur per dag de zon schijnt! Maar het aantrekkelijke van Bali is dat je behalve schitterende stranden ook geniet van fantastisch eten, een boeiende cultuur en wonderschone onderwater wereld. Ideaal voor wie op vakantie wil duiken of snorkelen!

32°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Bali tref je v.a. € 793,00 bij:

Dubai

Vakantie Dubai

Heerlijk naar een van de modernste plaatsen in het Midden-Oosten? Dan is Dubai the place to be! In april is het gegarandeerd lekker warm (soms al te warm voor sommigen). Maar voor als je even wilt afkoelen kun je altijd nog naar de grootste skihal van het gebied en genieten van de sneeuw!

33°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Dubai tref je v.a. € 663,00 bij:

Sicilie

Vakantie Sicilie

Aan het einde van de maand tref je het doorgaans nog net iets beter dan aan het begin van april op Sicilie. Hoewel je niet verzekerd bent van heerlijk zonvakantie weer op Sicilie in april, is het wel een heerlijke maand voor een iets actievere vakantie en een bezoekje aan de Etna.

17°

Gemiddelde april

Zonvakantie april aanbiedingen voor Sicilie tref je v.a. € 335,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat
 • Strandvakantie april

  Op zoek naar een tropische strandvakantie? In het Caribisch gebied is april één van de beste maanden. Vlieg in circa 10 uur naar Curacao of de Dominicaanse Republiek.

 • All-inclusive vakantie april, 25 graden of meer?

  Echt all inclusive genieten? Ga naar een beachresort aan de Rode Zee! Egypte is een echte aanrader voor een luxe zonvakantie. Een andere aanrader is een all inclusive vakantie in Senegal!

 • Goedkope zonvakantie april

  Op zoek naar een voordelige zonzekere bestemming dichtbij huis? Als je niet wilt vliegen stel je vakantie dan nog een maandje uit. Bij de zonvakantie mei aanbiedingen tref je dan veel meer keuze aan zonzekere vakanties dichtbij huis. Extra veel profijt van je zonvakantie? Kijk dan bij onze zonvakantie maart 2018 tips!

 • Beste reistijd april & kindvriendelijk?

  Op vakantie met de kids en wil je niet te lang vliegen? Maart - April is de beste reisperiode voor veel zonbestemmingenop 4 - 6 uur vliegen zoals de Kaapverdische Eilanden en Egypte. De meeste kans op zon dichtbij huis tref je op de Canarische eilanden en ook hier tref je resorts met alle faciliteiten voor kids. Ook de Caribbean en Florida is een aantrekkelijke en vooral zeer zonzekere optie en met een directe vlucht al in  8 a 9 uur vliegen bereikbaar.

 • Waar is het warm in april

  Zoek je een zonvakantie in april? Waarheen te gaan op vakantie in april is zeker niet eenvoudig. In veel bestemmingen rond de Middellandse Zee begint het langzaam maar zeker warmer te worden, maar hebt je nog niet de garantie dat je in bikini kunt liggen. Elders zijn er echter genoeg bestemmingen waar het zeker lekker weer is en op deze pagina zetten we die voor jou op een rij!

 • Zonbestemming april Europa

  Waar op zonvakantie in april in Europa? In veel bestemmingen rond de Middellandse Zee is het weer nog te wisselvallig voor een strandvakantie. Vliegen wordt aangeraden als je wilt genieten van strandweer. Maar op het terras is het vaak al wel heerlijk!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 2,50

TUI

€ 27,50

333 Travel

€ 17,50

Corendon

€ 27,50

KRAS

€ 27,50

De Jong Intra

€ 22

Eilandhoppen op maat

€ 30

Sunweb

€ 27,50

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 27,50

Buro Scanbrit

€ 29,50

Vakantiediscounter

€ 2,50

Prijsvrij

€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieder: touroperator of reisbureau.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 24-06-2019

3831
shares