Azoren

Vakantie Azoren

Een bijzondere strandvakantie, weg van de massa? Ga naar de Azoren! Deze eilandengroep in de Atlantische Oceaan heeft een gematigd (zee-) klimaat, waardoor je jaarrond kunt genieten van aangenaam weer. Ideaal voor een wat actievere vakantie in de natuur. Maar ook voor een ontspannen all inclusive vakantie kan je op de Azoren terecht!

Azoren Sunfactor

7.6
10
Azoren scoort een gemiddelde van 7.6 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Azoren in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Azoren in april

Azoren in mei

Azoren in juni

Azoren in juli

Azoren in augustus

Azoren in september

Azoren in oktober

 • Vliegvakantie Azoren

  Vliegvakantie Azoren

  Wie zijn vakantie gaat vieren op de Azoren vliegt over het algemeen vanuit de luchthaven van Amsterdam. De meeste vluchten vanuit Nederland zijn met TUIfly. De totale vluchtduur naar de archipel in de Atlantische Oceaan bedraagd zo'n 4,45 uur. Afhankelijk van de eindbestemming is er mogelijk nog een aansluitende ferrytocht nodig die circa 30 tot 60 minuten in beslag. Je kunt overigens ook eilandhoppen langs de drie belangrijkste eilanden Terceira,  Faial en São Miguel.

 • Zonvakantie Azoren met kinderen

  Zonvakantie Azoren met kinderen

  De Azoren zijn bij uitstek geschikt voor een ontspannen familievakantie. Deze eilandengroep is voor velen nog een onontdekte bestemming, een stuk minder toeristisch dan bijvoorbeeld de Algarve en daardoor een stuk rustiger. Op zee kun je er walvissen spotten, maar je kunt er bijvoorbeeld ook vulkanen beklimmen.

 • All inclusive Azoren vakantie

  All inclusive Azoren vakantie

  Voor natuurliefhebbers zijn de Azoren een waar paradijs. Het aantal all inclusive vakanties is hier echter beperkt. Wil je compleet zorgeloos genieten van je vakantie, dan kun je beter terecht in de Algarve.  

 • Strandvakantie Azoren

  Strandvakantie Azoren

  De stranden van de Azoren hebben over het algemeen zwart zand. Deze vulkanische eilanden trekken dan ook veel natuurtoeristen. Uiteraard komen er ook mensen naar de Azoren voor een strandvakantie. Op het eiland Santa Marua zijn er ook witte zandstranden te vinden. De mooiste stranden van het eiland zijn Praia Formosa en Sao Lourenco.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares