Vakantie Canarische Eilanden

Op vakantie naar de Canarische Eilanden? Deze eilandengroep voor de kust van het Marokkaanse vasteland heeft een ideaal klimaat. Lees alles over de verschillende eilanden. Waar vind je de lekkerste stranden, kun je het beste uitgaan en vind je de mooiste natuur? Kortom, alles over een vakantie op de Canarische Eilanden!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Vliegvakantie Canarische eilanden

  Vliegvakantie Canarische eilanden

  Een vlucht naar een van de Canarische Eilanden neemt ongeveer 4,5 uur in beslag. De grootste Canarische eilanden hebben een eigen vliegveld, wat weer een tocht met de ferry scheelt. Reisorganisaties bieden meestal keuze uit meerdere vertrekhavens, zoals Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Groningen.

 • Vakantie op de Canarische eilanden met kinderen

  Vakantie op de Canarische eilanden met kinderen

  De Canarische eilanden zijn een zeer geliefde vakantiebestemming onder gezinnen. Tot de meest familievriendelijke eilanden behoren: La Palma, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria en Tenerife. Jaarrond is het er lekker weer. Met een aangename temperatuur rond de 20 graden wordt het ook getypeerd als winterzonbestemming.

 • All inclusive Canarische eilanden vakantie

  All inclusive Canarische eilanden vakantie

  Voor een all-inclusive vakantie kun je het beste terecht op Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote of Fuerteventura. Hier vind je prachtige zandstranden en luxe resorts met waterparken. De eilanden El Hierro, La Gomera en La Palma zijn een stuk rustiger en worden vooral bezocht door natuurliefhebbers.

 • Strandvakantie Canarische eilanden

  Strandvakantie Canarische eilanden

  Fijne winterzon bestemming? Op de grootste Canarische eilanden vind je stranden die tot de mooiste van Europa behoren. Voorbeelden hiervan zijn het familiestrand Camison Playa en Playa de Las Teresitas op Tenerife, of de kilometers lande zandstranden bij Corralejo op Fuerteventura. Enkele stranden hebben zelfs wat weg van een tropisch eiland!

0
shares