Vakantie Canarische Eilanden

Op vakantie naar de Canarische Eilanden? Deze eilandengroep voor de kust van het Marokkaanse vasteland heeft een ideaal klimaat. Lees alles over de verschillende eilanden. Waar vind je de lekkerste stranden, kun je het beste uitgaan en vind je de mooiste natuur? Kortom, alles over een vakantie op de Canarische Eilanden!

 • Vliegvakantie Canarische eilanden

  Vliegvakantie Canarische eilanden

  Een vlucht naar een van de Canarische Eilanden neemt ongeveer 4,5 uur in beslag. De grootste Canarische eilanden hebben een eigen vliegveld, wat weer een tocht met de ferry scheelt. Reisorganisaties bieden meestal keuze uit meerdere vertrekhavens, zoals Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Groningen.

 • Vakantie op de Canarische eilanden met kinderen

  Vakantie op de Canarische eilanden met kinderen

  De Canarische eilanden zijn een zeer geliefde vakantiebestemming onder gezinnen. Tot de meest familievriendelijke eilanden behoren: La Palma, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria en Tenerife. Jaarrond is het er lekker weer. Met een aangename temperatuur rond de 20 graden wordt het ook getypeerd als winterzonbestemming.

 • All inclusive Canarische eilanden vakantie

  All inclusive Canarische eilanden vakantie

  Voor een all-inclusive vakantie kun je het beste terecht op Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote of Fuerteventura. Hier vind je prachtige zandstranden en luxe resorts met waterparken. De eilanden El Hierro, La Gomera en La Palma zijn een stuk rustiger en worden vooral bezocht door natuurliefhebbers.

 • Strandvakantie Canarische eilanden

  Strandvakantie Canarische eilanden

  Fijne winterzon bestemming? Op de grootste Canarische eilanden vind je stranden die tot de mooiste van Europa behoren. Voorbeelden hiervan zijn het familiestrand Camison Playa en Playa de Las Teresitas op Tenerife, of de kilometers lande zandstranden bij Corralejo op Fuerteventura. Enkele stranden hebben zelfs wat weg van een tropisch eiland!

Bestemmingen in Canarische Eilanden

La Palma

Bekijk ook
La Palma

v.a.
€ 283,00
Lanzarote

Bekijk ook
Lanzarote

v.a.
€ 209,00
Fuerteventura

Bekijk ook
Fuerteventura

v.a.
€ 173,00
Tenerife

Bekijk ook
Tenerife

v.a.
€ 204,00
Gran Canaria

Bekijk ook
Gran Canaria

v.a.
€ 216,00

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares