Vakantie Spanje

Je moet er gewoon een keer geweest zijn: Spanje. De zon schijnt veelvuldig aan de Spaanse Costa's, maar je vindt er ook bruisende steden, gezellige boulevards en onontdekte plekjes. Het land is erg veelzijdig en heeft alles te bieden voor een fijne zonvakantie. Bekijk de beste reisperiode voor de verschillende gebieden.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Spanje is een ideale familiebestemming voor een zonvakantie. Je treft er vele kindvriendelijke accommodaties aan zee en meerdere aquaparks waar de kids zich uit kunnen leven. Naast de populaire costa's kun je ook naar avontuurlijk Andalusië of ga je op sightseeing in een van de Spaanse steden.

  • Verreweg het grootste aanbod all inclusive vakanties vind je in de regio Balearen (waar Ibiza en Mallorca onder vallen) en bij de Canarische eilanden. Maar ook in de bekende Costa del Sol en Costa Brava heb je meerdere opties voor een all inclusive, maar ook ultra all inclusive vakantie. Bij ultra all inclusive geniet je (vaak 24 uur per dag) van luxere drankjes dan bij all inclusive, waarbij alleen lokale alcoholische dranken inbegrepen zijn. 

0
shares