Menorca

Vakantie Menorca

Op vakantie naar Menorca? Dit ongerepte vakantieparadijs is één van de meest rustige en kindvriendelijke eilanden in de Middellandse Zee. Het eiland heeft bovendien een heerlijk, warm klimaat en de meeste stranden van de hele archipel! 

Menorca Sunfactor

8.5
10
Menorca scoort een gemiddelde van 8.5 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Menorca in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Menorca in april

Menorca in mei

Menorca in juni

Menorca in juli

Menorca in augustus

Menorca in september

Menorca in oktober

  • Vliegvakantie Menorca

    Vliegvakantie Menorca

    Met de all inclusive vakanties van Tui vlieg je direct met hun eigen luchtvaartmaatschappij TuiFly naar Mahon Airport op Menorca. Ook Transavia heeft directe vluchten naar Mahon. Het is dus zeker de moeite waard om de pakket prijzen tussen de aanbieders onderling te vergelijken, en te kijken naar losse vluchten in combinatie met een eigen hotelreservering. De vluchtduur is slechts ongeveer twee uur.

  • Zonvakantie Menorca met baby, peuters en kinderen?

    Zonvakantie Menorca met baby, peuters en kinderen?

    Menorca staat niet voor niets bekend als 'buggy island'. Dit is een heerlijk zonvakantie eiland, zeker ook voor gezinnen met jonge kinderen. Je kunt op Menorca vele familie-uitjes ondernemen, zoals een dolfijnenexcursie of bezoek aan een aquapark. 

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares