Ibiza

Vakantie Ibiza

Het Spaanse eiland Ibiza ligt in de Middellandse Zee en is een onderdeel van de eilandengroep de Balearen, net als de eilanden Mallorca en Menorca. Het klimaat van Ibiza is 's winters mild en zomers warm en het eiland staat bekend om de heerlijke stranden en gezellige badplaatsen.

Ibiza Sunfactor

8.5
10
Ibiza scoort een gemiddelde van 8.5 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Ibiza in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Ibiza in april

Ibiza in mei

Ibiza in juni

Ibiza in juli

Ibiza in augustus

Ibiza in september

Ibiza in oktober

 • Vliegvakantie Ibiza

  Vliegvakantie Ibiza

  De vliegtijd van een directe vlucht van Amsterdam naar biza bedraagt ongeveer 2,5 uur. Woon je niet dichtbij Amsterdam? Reisorganisaties bieden ook de optie aan om te vertrekken vanaf andere luchthavens zoals Rotterdam, Eindhoven, Antwerpen of Dusseldorf. Vanuit de luchthaven ben je meestal binnen een uur bij je accommodatie.

 • Zonvakantie Ibiza met kinderen

  Zonvakantie Ibiza met kinderen

  Alhoewel Ibiza bekend staat als uitgaansbestemming, is het ook zeer geschikt voor een zonvakantie met het hele gezin. Je treft er meerdere kindvriendelijke hotels en het zandstrand Talamanca loopt heel langzaam af het water in, wel zo prettig voor als je met kleine kinderen op vakantie bent.

 • All inclusive Ibiza vakantie

  All inclusive Ibiza vakantie

  Feesteiland Ibiza staat er bekend om aantrekkingskracht te hebben op de jetset. Het is dan ook geen toeval dat het eiland beschikt over een flink aantal luxe all inclusive resorts variërend van 3 tot 5 sterren status. Met een beetje geluk heeft je resort ook een eigen discotheek waar lokale dj's komen draaien.

 • Strandvakantie Ibiza

  Strandvakantie Ibiza

  Als je wilt feesten zoek dan een accommodatie in het zuiden of westen van het eiland. De stranden daar beschikken vaak over populaire beachclubs en er is vrijwel altijd muziek te horen. Als je op zoek bent naar een rustiger strand ga dan naar naar het oosten of noorden van het eiland. 

 • Goedkope vakantie Ibiza

  Goedkope vakantie Ibiza

  Je bent al snel 35% voordeliger uit door niet voor een verblijf in Ibiza-stad te kiezen maar voor een ander dorpje of badplaats op dit swingende eiland. En geloof me je wilt ook eigenlijk helemaal niet in de stad logeren als je 21 jaar of ouder bent, de rest van het eiland is veel aantrekkelijker!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares