Corsica

Vakantie Corsica

Opzoek naar een zonvakantie op Corsica? Dit ruige eiland leent zich perfect voor een fly drive strandvakantie. Lees meer over het wilde binnenland, de badplaatsen met de juiste stranden voor een vakantie met kinderen en de leukste steden voor een dosis Corsicaanse cultuur.

Corsica Sunfactor

8.2
10
Corsica scoort een gemiddelde van 8.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Corsica in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Corsica in april

Corsica in mei

Corsica in juni

Corsica in juli

Corsica in augustus

Corsica in september

Corsica in oktober

  • Wie voor een vliegvakantie naar Corsica kiest zal meestal vliegen naar de luchthaven van Ajaccio. Een directe vlucht vanuit Amsterdam duurt ongeveer 2,5 uur. De transfertijd naar de accommodatie duurt afhankelijk van de bestemming tot een paar uur. Let op: een transfer vanaf de luchthaven is niet altijd inbegrepen.

  • Met de auto naar Corsica? Jazeker! En het eiland per auto ontdekken is bovendien een echte must. Je pakt in Zuid-Frankrijk of Italië de ferry naar Corsica, bijvoorbeeld in Toulon, Savona, Nice, Marseille, Livorno of Genua en je autovakantie op Corsica kan beginnen.

  • Op Corsica kun je je zeker met het hele gezin vermaken, of je nu lekker wilt relaxen op het strand of juist wil raften, duiken, zeilen of paardrijden. Ook kun je een bezoek brengen aan het National Park dat zich midden op het eiland bevindt. Rond L’lle-Rousse en Calvi tref je de meest kindvriendelijke stranden.

  • Het aanbod all inclusive vakanties Corsica is vrij beperkt, maar in de gemeentes Calvi en Cargese zijn deze wel degelijk te vinden!

  • Corsica heeft een 1000 kilometer lange kust en daarmee ook enorm veel mooie stranden. Aan de oostkust vind je vlakke zandstranden met rustig water. Mooie stranden zijn het kindvriendelijke strand van Aléria of de jachthaven van Porto-Vecchio. De woeste weskust heeft ook mooie stranden zoals de baai van Sagone en watersportparadijs Calvi.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares