Sicilie

Sicilie vakantie

Een vakantie naar Sicilie is echt verwennerij. Want of je op vakantie wilt genieten van de zon en het strand, lekker eten, cultuur of natuur en of je nu een luxe vakantie of juist een goedkope vakantie zoekt, het grootste eiland van de Middellandse Zee heeft in al deze gevallen heel veel te bieden!

Sicilie Sunfactor

8.6
10
Sicilie scoort een gemiddelde van 8.6 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Sicilie in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Sicilie in april

Sicilie in mei

Sicilie in juni

Sicilie in juli

Sicilie in augustus

Sicilie in september

Sicilie in oktober

 • Zonvakantie Sicilie - in 3 uur vliegen aan het strand!

  Zonvakantie Sicilie - in 3 uur vliegen aan het strand!

  Bij een directe vlucht is de vliegtijd minder dan drie uur naar Sicilië. Er zijn drie internationale luchthavens op Sicilië; Palermo, Trapani en Catania. Het vliegveld Aeroporto di Palermo Falcone Borsellino (PMO), in het noorden van het eiland, ligt 31 km ten westen van Palermo. 13 km ten zuiden van Trapani ligt het Trapani-Birgi vliegveld (TPS). Trapani ligt in het uiterste westen van Sicilie. Tot slot is het Aeroporto di Catania-Fontanarossa (CTA) een optie. Dit vliegveld lig 7 km ten zuiden van het centrum van Catania, aan de oostkust.

 • Vakantie op Sicilie met kinderen

  Vakantie op Sicilie met kinderen

  Veel kinderen zullen hem wel kennen van aarderijkskundeles: de Etna, die actieve vulkaan aan de oostkant van Sicilië. Kinderen worden op dit eiland met open armen ontvangen en er zijn veel activiteiten om te ondernemen. Je vindt er diverse natuur- en pretparken of maakt een boottocht naar verschillende eilanden zoals naar Vulcano.

 • All inclusive Sicilie vakantie

  All inclusive Sicilie vakantie

  Het aanbod van all inclusive vakanties in Sicilië is niet heel erg uitgebreid maar er zijn zeker ook enkele luxe all inclusive resorts waar je zorgeloos kunt genieten. Tip: bij Tui kan je filteren op all inclusive reizen naar Sicilie! 

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares