Toscane

Vakantie Toscane

Toscane is jaar in, jaar uit een populaire vakantiebestemming. Dit heeft te maken met het prachtige weer vanaf het voorjaar tot ver in september, maar ook met de gastronomische kunsten van de Italianen, musea met cultuur schatten, de Toscaanse kust en het typerende heuvelachtige landschap. Ontdek hier de mooiste vakanties naar Toscane!

Toscane Sunfactor

7.9
10
Toscane scoort een gemiddelde van 7.9 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Toscane in 2017 / 2018 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Toscane in april

Toscane in mei

Toscane in juni

Toscane in juli

Toscane in augustus

Toscane in september

Toscane in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Ook voor een autovakantie is Toscane een aanrader. Het ligt op ruim 1.350 km vanaf Utrecht, maar is zeker met een overnachting tussendoor prima te rijden. Het grote voordeel is dat je ter plaatse geen auto meer hoeft te huren en het hele gebied kunt ontdekken. En daar heeft Toscane genoeg voor te bieden!

  • De Italiaanse Toscane is al jarenlang drukbezocht door families met kinderen. Je vindt er de meest kindvriendelijke accommodaties, mooie steden en onderneemt er de leukste activiteiten, zoals een bezoek aan het Pinokkio-park of de Toren van Pisa.

  • Tijdens een all inclusive vakantie in de Toscane kun je rekenen op een mix van prachtige natuur, cultuur en laat je je luxe verwennen. Tussen het accommodatieaanbod tref je ook verblijven met een bijbehorend oefenterrein voor golfers. 

  • Ontdek zeker de zandstranden aan de Toscaanse kust, met badplaatsen als Viareggio. Zit je iets zuidelijker, dan is een overtocht naar het eilandje Elba een echte must. Je vindt hier prachtige baaien, lieflijke strandjes en een prachtige azuurblauwe zee.