Toscane

Vakantie Toscane

Toscane is jaar in, jaar uit een populaire vakantiebestemming. Dit heeft te maken met het prachtige weer vanaf het voorjaar tot ver in september, maar ook met de gastronomische kunsten van de Italianen, musea met cultuur schatten, de Toscaanse kust en het typerende heuvelachtige landschap. Ontdek hier de mooiste vakanties naar Toscane!

Toscane Sunfactor

7.9
10
Toscane scoort een gemiddelde van 7.9 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Toscane in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Toscane in april

Toscane in mei

Toscane in juni

Toscane in juli

Toscane in augustus

Toscane in september

Toscane in oktober

  • Welke luchthavens zijn er bij Toscane?

    Welke luchthavens zijn er bij Toscane?

    De Italiaanse regio Toscane is het beste bereikbaar via de luchthavens van de hoofdstad Florence (FLR) of Pisa (PSA). Alternatieve luchthavens zijn die van Bologna (BLQ) en Genua (GOA). Het vliegveld van Florence ligt slechts 9 kilometer van het centrum, minder dan twintig minuten rijden. Pisa is natuurlijk een bestemming op zich, op 83 km van Florence. Bologna ligt wat verder weg, 117 km oftwel ruim een uur rijden. Vanaf vliegveld Genua (255 km) is het meer dan twee uur rijden naar Forence.

  • Ook voor een autovakantie is Toscane een aanrader. Het ligt op ruim 1.350 km vanaf Utrecht, maar is zeker met een overnachting tussendoor prima te rijden. Het grote voordeel is dat je ter plaatse geen auto meer hoeft te huren en het hele gebied kunt ontdekken. En daar heeft Toscane genoeg voor te bieden!

  • De Italiaanse Toscane is al jarenlang drukbezocht door families met kinderen. Je vindt er de meest kindvriendelijke accommodaties, mooie steden en onderneemt er de leukste activiteiten, zoals een bezoek aan het Pinokkio-park of de Toren van Pisa.

  • Tijdens een all inclusive vakantie in de Toscane kun je rekenen op een mix van prachtige natuur, cultuur en laat je je luxe verwennen. Tussen het accommodatieaanbod tref je ook verblijven met een bijbehorend oefenterrein voor golfers. 

  • Ontdek zeker de zandstranden aan de Toscaanse kust, met badplaatsen als Viareggio. Zit je iets zuidelijker, dan is een overtocht naar het eilandje Elba een echte must. Je vindt hier prachtige baaien, lieflijke strandjes en een prachtige azuurblauwe zee.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares