Vakantie Italie

Goedkoop op vakantie naar Italië of juist een luxe vakantie in een prachtig vakantiehuis onder de Toscaanse zon? Het land met de prachtige eilanden, de meest interessante steden en de rustieke landschappen heeft ook nog eens een zalig Mediterraans klimaat en één van de lekkerste keukens ter wereld.

 • Vakantie Italie: auto mee is prima mogelijk!

  Vakantie Italie: auto mee is prima mogelijk!

  Op autovakantie naar Italie? Dat is een prima idee! Want naast fijne stranden en een heerlijk klimaat heeft Italie nog zoveel meer om van te genieten en het openbaar vervoer is niet overal geweldig. Wie met zijn eigen auto op vakantie gaat heeft wel de vrijheid om al het moois van Italie in eigen tempo te ontdekken!  Reken voor een ontspannen reis wel op een overnachting onderweg (het Gardameer is een kleine 1200 kilometer vanaf Utrecht).

 • Italie vakantie met kinderen

  Italie vakantie met kinderen

  Italië is een perfect land om met het gezin naartoe op vakantie te gaan. Het is goed bereikbaar met de auto, heeft een zonnig klimaat en de kids kunnen er lekker van pizza, pasta en Italiaanse ijsjes smullen! In Italië heb je een ruime keuze uit vele kindvriendelijke accommodaties en campings.

 • Strandvakantie Italie

  Strandvakantie Italie

  Een zonvakantie aan de Bloemenriveria in Italie, in Toscane aan zee of aan het mooie Gardameer? Italie heeft vollop keuze uit zonbestemmingen. Tip: ga je in mei of in oktober op vakantie? Kies dan voor de relatief zonzekere Italiaanse eilanden Sicilie en Sardinie!

Bestemmingen in Italie

Gardameer

Bekijk ook
Gardameer

v.a.
€ 21,00
Trentino

Bekijk ook
Trentino

v.a.
€ 21,00
Sardinie

Bekijk ook
Sardinie

v.a.
€ 143,00
Sicilie

Bekijk ook
Sicilie

v.a.
€ 189,00
Toscane

Bekijk ook
Toscane

v.a.
€ 19,00

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares