Gardameer

Vakantie Gardameer

Op vakantie aan het Gardameer in Italië geniet je van de stralende zon aan de oevers van een oogverblindend mooi meer. De manier waarop de groene bergen afsteken tegen het helderblauwe meer is uniek. Voor uitstapjes in de natuur is het zachte voor- en najaar ideaal en in de warme zomer is het Gardameer een bron van verkoeling en waterpret.

Gardameer Sunfactor

8.1
10
Gardameer scoort een gemiddelde van 8.1 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Gardameer in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Gardameer in mei

Gardameer in juni

Gardameer in juli

Gardameer in augustus

Gardameer in september

Gardameer in oktober

  • Welk vliegveld is dichtbij het Gardameer?

    Welk vliegveld is dichtbij het Gardameer?

    Er liggen meerdere luchthavens in de weide omgeving van het Gardameer, maar het vliegveld van Verona ligt het meest dichtbij op ongeveer dertig kilometer ten oosten van Peschierra del Garda. Het tweede vliegveld van Milaan, Bergamo, is een veelgebruikt alternatief vliegveld op een afstand van ongeveer 95 kilometer westelijk van het Gardameer. Voor beide vliegvelden is er een goede en ecomomische treinverbinding om bij het Gardameer te komen, er gaan ook bussen.

  • Het Gardameer ligt ongeveer 1150 kilometer verwijderd van Nederland en is daarmee geschikt voor een autovakantie. Houdt er rekening mee dat je in Zwitserland, Oostenrijk en Italië tol moet betalen. Mocht je toch liever vliegen dan is de dichtsbijzijnde luchthaven die van Verona. Het is ook dan aan te raden om dan bij het vliegveld een auto te huren.

  • Het Gardameer kan zeker bestempeld worden als een zeer kindvriendelijke vakantiebestemming. Je kunt er een pretpark bezoeken of met een kabelbaan naar de bergtop van de Monte Baldo. Ook kun je er lekker dobberen op het meer of verschillende watersportactiviteiten ondernemen. En uiteraard heerlijke ijsjes eten!

  • Ondanks dat er geen zee in de buurt is, biedt het Gardameer alles voor een echte strandvakantie. Aan het meer zijn heerlijke (gelijk aflopende) stranden en kun je allerlei watersporten ondernemen. Zwemmen, surfen, zeilen, snorkelen of waterskiën, alles is mogelijk!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares