Samos

Vakantie Samos

In zomer, voorjaar of herfst op zonvakantie? Samos is een charmant, groen, Grieks eiland, ideaal voor wie op vakantie graag geniet van lekker eten, de natuur en natuurlijk de zon. Samos heeft een prachtig klimaat!

Samos Sunfactor

8.6
10
Samos scoort een gemiddelde van 8.6 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Samos in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Samos in april

Samos in mei

Samos in juni

Samos in juli

Samos in augustus

Samos in september

Samos in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Welk vliegveld ligt er bij Samos?

  Welk vliegveld ligt er bij Samos?

  Het Griekse eiland Samos heeft haar eigen vliegveld, Samos International Airport (SMI). Bij een directe vlucht is de vliegtijd een kleine vier uur. Bij een vlucht met overstap vlieg je via Athene, houdt dan rekening met een langere reistijd.

 • Zonvakantie Samos met kinderen

  Zonvakantie Samos met kinderen

  Samos is het groenste eiland van Griekenland en eigenlijk bij elke reiziger in trek. Het eiland biedt prachtige natuur, cultuur maar ook een bruisend uitgaansleven. Het noorden van Samos is zeer geschikt om te windsurfen, ten westen ervan maak je een bergtocht in Vigla of je maakt een boottocht oostwaarts naar Turkije.

 • All inclusive Samos vakantie

  All inclusive Samos vakantie

  Een groot deel van de vakanties naar Samos zijn op basis van logies en ontbijt, maar er zijn ook all inclusive mogelijkheden. De accommodaties liggen doorgaans op maximaal 300 meter van het strand. 

 • Strandvakantie Samos

  Strandvakantie Samos

  Dit Griekse eiland staat bekend om zijn relatief ongerepte stranden en helderblauwe zee. Prima om te zwemmen of snorkelen! Dankzij de Griekse zonnegod leef je, op vakantie op Samos, de hele dag buiten. De mooiste stranden van Samos tref je aan de zuidkust als je tenminste gehecht bent aan een zandstrand. Onze favoriete stranden liggen bij Kokkari, Lemonakia en bij Limnionas.

 • Goedkope vakantie Samos

  Goedkope vakantie Samos

  Zeker als je in de zomervakantie naar Samos wil reizen is het verstandig om niet te wachten op een goedkope last minute maar tijdig te boeken. Ook voor de meivakantie of herfstvakantie op Samos zijn de leukste deals vaak snel uitverkocht. Buiten het hoogeseizoen kan je natuurlijk meer risico nemen en een leuke last minute aanbieding afwachten!

0
shares