Lesbos

Vakantie Lesbos

Ben je opzoek naar een groen, Grieks eiland voor een heerlijke strandvakantie? Lesbos is met haar prachtige baaien, vele olijfboomgaarden en stralende weer een van de mooiste eilanden van Griekenland. Gezellige plaatsjes, zonneschijn de vriendelijke bevolking maken Lesbos de ideale zonvakantie bestemming!

Lesbos Sunfactor

8.7
10
Lesbos scoort een gemiddelde van 8.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Lesbos in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Lesbos in april

Lesbos in mei

Lesbos in juni

Lesbos in juli

Lesbos in augustus

Lesbos in september

Lesbos in oktober

 • Zonvakantie Lesbos: in 3 uur vliegen volop genieten!

  Zonvakantie Lesbos: in 3 uur vliegen volop genieten!

  Er gaan directe vluchten van Amsterdam naar Lesbos. De vluchtduur bedraagt circa 3 uur. Een transfer van de luchthaven Mytilini naar vakantieadres kan mogelijk tot 2 uur in beslag nemen, omdat deze zuidoostelijk op het eiland gelegen is.

 • Zonvakantie Lesbos met kinderen

  Zonvakantie Lesbos met kinderen

  Lesbos is een zeer geschikte bestemming om met het hele gezin heen te gaan. Je kunt er heerlijk genieten van een zonvakantie, maar ook een stoere jeepsafari maken, vogels spotten of een bezoek brengen aan een warmwaterbron of het Versteende Woud. Ook watersportliefhebbers kunnen zich op dit eiland uitleven!

 • Strandvakantie Lesbos

  Strandvakantie Lesbos

  Lesbos beschikt over veel mooie toeristische stranden met diverse faciliteiten en watersportmogelijkheden. De populairste badplaatsen zijn Petra en Molyvos. Petra beschikt over fijne uitgerekte zandstranden en Molyvos heeft zand- en kiezelstranden waar je ook aan watersport kunt doen.

 • Vluchtelingen op Lesbos

  Vluchtelingen op Lesbos

  Voor dit fantastische eiland is het toerisme de belangrijkste inkomstebron. Vanwege de vaak wat ongenuanceerde berichtgeving door de media komen er minder mensen voor hun vakantie naar Lesbos. Dat is jammer en ook echt onnodig. Want hoewel er in 2022 nog steeds een vluchtelingenkamp is op Lesbos bij Molyvos en je in de haven van de hoofdstad ook wel eens een tentje ziet van bootvluchtelingen merk je er verder heel weinig van. Ga dus juist nu dit prachtige eiland ontdekken, want het is er rustiger dan ooit en je zult extra hartelijk worden ontvangen! 

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 440,00

vakantie Lesbos Eliza was here

Geniet van de grote hoeveelheid zonuren op Lesbos. Het authentieke Lesbos, dat de bewoners graag Mytilini noemen naar de belangrijkste stad kun je heerlijk zelf ontdekken met Eliza. Hier vind je reizen incl. huurauto naar de leukste accommodaties.

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 417,00

vakantie Lesbos TUI.nl

Op zoek naar een heerlijke zon- en strandvakantie naar het Griekse eiland Lesbos? Bij TUI vind je vaak voordelige aanbiedingen naar deze ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 394,00

vakantie Lesbos Sunweb

Vind jouw ideale Lesbos vakantie voordelig bij Sunweb. Deze reisorganisatie heeft inmiddels een ruim aanbod opgebouwd, met een aantal zeer populaire hotels in Lesbos. Een ideale bestemming voor een zonnige vakantie gecombineerd met rust, geschiedenis en cultuur.

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 347,00

vakantie Lesbos Corendon

Zorgeloos naar de zon op Lesbos reizen kan met Corendon: gratis omboeken, laagste prijsgarantie en de reisorganisatie is ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Deze zon, zee en strand specialist heeft veel reizen inclusief vlucht met de eigen airline, waardoor je extra voordelig vliegt!

Vliegen naar Lesbos?

Vliegtickets v.a. € 249,00

vliegennaar.nl

Aanbiedingen voor vliegtickets naar Lesbos vind je hier. De vanaf prijs die je hierboven ziet betreft een retourvlucht. Op circa 7 kilometer afstand ten zuiden van de hoofdstad Mytilini ligt de luchthaven van Lesbos genaamd Mytilene.

Hotels op Lesbos?

Overnachtingen v.a. € 17,00

Hotel trivago
Lesbos biedt meer dan voldoende accommodatiemogelijkheden. Als je in de watten gelegd wilt worden kun je terecht in één van de vele luxe hotels of resorts. Als je genoegen neemt met minder kun je terecht in een eenvoudig pension of appartement.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 40.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares