Lesbos

Vakantie Lesbos

Ben je opzoek naar een groen, Grieks eiland voor een heerlijke strandvakantie? Lesbos is met haar prachtige baaien, vele olijfboomgaarden en stralende weer een van de mooiste eilanden van Griekenland. Gezellige plaatsjes, zonneschijn de vriendelijke bevolking maken Lesbos de ideale zonvakantie bestemming!

Lesbos Sunfactor

8.7
10
Lesbos scoort een gemiddelde van 8.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Lesbos in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Lesbos in april

Lesbos in mei

Lesbos in juni

Lesbos in juli

Lesbos in augustus

Lesbos in september

Lesbos in oktober

 • Zonvakantie Lesbos: in 3 uur vliegen volop genieten!

  Zonvakantie Lesbos: in 3 uur vliegen volop genieten!

  Er gaan directe vluchten van Amsterdam naar Lesbos. De vluchtduur bedraagt circa 3 uur. Een transfer van de luchthaven Mytilini naar vakantieadres kan mogelijk tot 2 uur in beslag nemen, omdat deze zuidoostelijk op het eiland gelegen is.

 • Zonvakantie Lesbos met kinderen

  Zonvakantie Lesbos met kinderen

  Lesbos is een zeer geschikte bestemming om met het hele gezin heen te gaan. Je kunt er heerlijk genieten van een zonvakantie, maar ook een stoere jeepsafari maken, vogels spotten of een bezoek brengen aan een warmwaterbron of het Versteende Woud. Ook watersportliefhebbers kunnen zich op dit eiland uitleven!

 • Strandvakantie Lesbos

  Strandvakantie Lesbos

  Lesbos beschikt over veel mooie toeristische stranden met diverse faciliteiten en watersportmogelijkheden. De populairste badplaatsen zijn Petra en Molyvos. Petra beschikt over fijne uitgerekte zandstranden en Molyvos heeft zand- en kiezelstranden waar je ook aan watersport kunt doen.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares