Vakantie Griekenland

Een zonvakantie naar Griekenland in het hoogseizoen of juist in het voor- of najaar? Griekenland is een heerlijke bestemming vanaf april t/m oktober voor zonliefhebbers. In het voor- en najaar is het daarnaast heerlijk genieten op de vele terrasjes of kun je kiezen voor een actievere vakantie of cultuur snuiven!

  • Griekenland beschikt over vele 'blauwe vlag' stranden, die aangeven dat deze zeer schoon zijn. De kinderen kunnen dus heerlijk in het zand spelen! De meeste Nederlanders gaan voor een gezinsvakantie naar Kos of Kreta. Je treft hier vele kindvriendelijke appartementen, maar ook all inclusive hotels die over een eigen aquapark beschikken.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares