Chalkidiki

Vakantie Chalkidiki

Naar welk van de ontelbare Griekse bestemmingen boek jij je vakantie? Chalkidiki natuurlijk! Dit deel van Griekenland heeft alle ingrediënten voor een prachtige zonvakantie, maar gaat verder dan alleen hoge temperaturen, mooie vakantiehuizen en lekkere zandstranden. Ontdek in Chalkidiki ook de Griekse oudheid en cultuur!

Chalkidiki Sunfactor

8.4
10
Chalkidiki scoort een gemiddelde van 8.4 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Chalkidiki in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Chalkidiki in april

Chalkidiki in mei

Chalkidiki in juni

Chalkidiki in juli

Chalkidiki in augustus

Chalkidiki in september

Chalkidiki in oktober

 • Zonvakantie Chalkidiki - kleine 2,5 uur vliegen

  Zonvakantie Chalkidiki - kleine 2,5 uur vliegen

  Vakantievierders met bestemming Chalkidiki vliegen naar de luchthaven van Thessaloniki. Een directe vlucht vanuit Amsterdam neemt doorgaans 2 uur en 50 minuten in beslag. Daarna ben je afhankelijk van de eindbestemming tot een paar uur onderweg naar je vakantieverblijf. Het is vaak ook mogelijk om te vertrekken vanaf Dusseldorf of Brussel.

 • Vakantie in Chalkidiki met kinderen

  Vakantie in Chalkidiki met kinderen

  Het Griekse Chalkidiki is met name populair onder stellen, maar ook geschikt voor families. Het is een zeer veelzijdige bestemming waar je kunt ontspannen op de vele blauwe vlag stranden (teken van schoon strand), historische schatten kunt bekijken of vissersplaatjes kunt bezoeken. In Athos kun je kloosters in het berggebied te bezoeken.

 • All inclusive Chalkidiki vakantie

  All inclusive Chalkidiki vakantie

  Op het Griekse Chalkidiki tref je meerdere all inclusive hotels die doorgaans direct aan het strand liggen. Is dit niet het geval, dan kun je ook gebruik maken van een shuttleservice die je erheen brengt. 

 • Strandvakantie Chalkidiki

  Strandvakantie Chalkidiki

  Chalkidiki zit vol met mooie stranden, maar de mooiste stranden zijn te vinden op Sithonia. Hier zorgt een combinatie van azuurblauw water, wit zand en groen achterland voor een prachtig plaatje. De mooiste stranden zijn te vinden in het noordoosten van het gebied, met stranden als Karibi beach en Kavourotypes beach.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares