Chalkidiki

Vakantie Chalkidiki

Naar welk van de ontelbare Griekse bestemmingen boek jij je vakantie? Chalkidiki natuurlijk! Dit deel van Griekenland heeft alle ingrediënten voor een prachtige zonvakantie, maar gaat verder dan alleen hoge temperaturen, mooie vakantiehuizen en lekkere zandstranden. Ontdek in Chalkidiki ook de Griekse oudheid en cultuur!

Chalkidiki Sunfactor

8.4
10
Chalkidiki scoort een gemiddelde van 8.4 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Chalkidiki in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Chalkidiki in april

Chalkidiki in mei

Chalkidiki in juni

Chalkidiki in juli

Chalkidiki in augustus

Chalkidiki in september

Chalkidiki in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Vakantievierders met bestemming Chalkidiki vliegen naar de luchthaven van Thessaloniki. Een directe vlucht vanuit Amsterdam neemt doorgaans 2 uur en 50 minuten in beslag. Daarna ben je afhankelijk van de eindbestemming tot een paar uur onderweg naar je vakantieverblijf. Het is vaak ook mogelijk om te vertrekken vanaf Dusseldorf of Brussel.

  • Het Griekse Chalkidiki is met name populair onder stellen, maar ook geschikt voor families. Het is een zeer veelzijdige bestemming waar je kunt ontspannen op de vele blauwe vlag stranden (teken van schoon strand), historische schatten kunt bekijken of vissersplaatjes kunt bezoeken. In Athos kun je kloosters in het berggebied te bezoeken.

  • Op het Griekse Chalkidiki tref je meerdere all inclusive hotels die doorgaans direct aan het strand liggen. Is dit niet het geval, dan kun je ook gebruik maken van een shuttleservice die je erheen brengt. 

  • Chalkidiki zit vol met mooie stranden, maar de mooiste stranden zijn te vinden op Sithonia. Hier zorgt een combinatie van azuurblauw water, wit zand en groen achterland voor een prachtig plaatje. De mooiste stranden zijn te vinden in het noordoosten van het gebied, met stranden als Karibi beach en Kavourotypes beach.