Peloponnesos

Vakantie Peloponnesos

Op vakantie naar de Peloponnesos? Volgens Griekenland experts is de Peloponnesos hét voorbeeld van het echte Griekenland. Wat is dat? Mooie baaien, blauw met witte tavernes aan het strand, vissersbootjes, olijfbomen, de lokale bevolking die op het dorpsplein hangt en iedere dag heerlijk strandweer.

Peloponnesos Sunfactor

8.5
10
Peloponnesos scoort een gemiddelde van 8.5 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Peloponnesos in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Peloponnesos in april

Peloponnesos in mei

Peloponnesos in juni

Peloponnesos in juli

Peloponnesos in augustus

Peloponnesos in september

Peloponnesos in oktober

  • Welke luchthavens liggen er bij Peloponnesos?

    Welke luchthavens liggen er bij Peloponnesos?

    Het schiereiland van Peloponnesos kun je bereiken via de internationale luchthaven van Athene, of met een directe vlucht naar Kalamata, dat 83 km ten zuiden van Peloponnesos ligt. De vluchtduur van Schiphol naar Athene of Kalamata is 3 tot 4 uur. Met een huurauto kun je in enkele uren het schiereiland doorkruisen.

  • In Peloponnesos laat je de kids kennismaken met de prachtige Griekse natuur en cultuur. Maak een gezinswandeling door een groene bergkloof of breng een bezoek aan een eeuwenoud kasteel of klooster. Uiteraard kun je er ook heerlijk relaxen op in baaien gelegen stranden.

8 daagse vakantie Peloponnesos Eliza was here

v.a. € 475,00

vakantie Peloponnesos Eliza was here

Ontdek samen met zonspecialist Eliza de schoonheden van Peloponnesos. Bij deze reisaanbieder tref je de meeste bijzondere vakanties met verblijf in luxe villa’s of authentieke Griekse appartementen. Prijs altijd inclusief vlucht + verblijf + autohuur!

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 305,00

vakantie Peloponnesos De Vakantiediscounter

De Griekse regio Peloponnesos is een geweldige bestemming door het mediterrane klimaat. Boek je bij De Vakantie Discounter dan vind je veelal accommodaties direct aan een heerlijk zandstrand. Kies de accommodatie die bij je past, van 2 tot en met 5 sterren en van alleen logies tot all inclusive.

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 412,00

vakantie Peloponnesos Sunweb

Voor een voordelige strandvakantie naar het grootste schiereiland van Griekenland, Peloponnesos kun je bij Sunweb uitstekend terecht. Hier vind je goedgeprijsde accommodaties gelegen in verschillende gezellige dorpen!

Vliegen naar Peloponnesos?

Vliegtickets v.a. € 211,00

vliegennaar.nl

Vliegen naar Peloponnesos? Doorgaans vlieg je dan naar de luchthaven van Kalamata. Dit is zo'n 3 uur vliegen vanaf Amsterdam. Het is ook mogelijk om voordelig te vliegen naar Athene en daar een auto te huren.

Hotels in Peloponnesos?

Overnachtingen v.a. € 9,00

Hotel trivago
De Peloponnesos is voornamelijk een vakantiebestemming van de Grieken zelf. Je zult geen last hebben van het massatoerisme. Ga op zoek naar je ideale verblijf en geniet van de prachtige stranden van badplaatsen zoals Gythio, Pylos, Methoni, en Korini.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 27-05-2024

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares