Peloponnesos

Vakantie Peloponnesos

Op vakantie naar de Peloponnesos? Volgens Griekenland experts is de Peloponnesos hét voorbeeld van het echte Griekenland. Wat is dat? Mooie baaien, blauw met witte tavernes aan het strand, vissersbootjes, olijfbomen, de lokale bevolking die op het dorpsplein hangt en iedere dag heerlijk strandweer.

Peloponnesos Sunfactor

8.5
10
Peloponnesos scoort een gemiddelde van 8.5 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Peloponnesos in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Peloponnesos in april

Peloponnesos in mei

Peloponnesos in juni

Peloponnesos in juli

Peloponnesos in augustus

Peloponnesos in september

Peloponnesos in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Welke luchthavens liggen er bij Peloponnesos?

    Welke luchthavens liggen er bij Peloponnesos?

    Het schiereiland van Peloponnesos kun je bereiken via de internationale luchthaven van Athene, of met een directe vlucht naar Kalamata, dat 83 km ten zuiden van Peloponnesos ligt. De vluchtduur van Schiphol naar Athene of Kalamata is 3 tot 4 uur. Met een huurauto kun je in enkele uren het schiereiland doorkruisen.

  • In Peloponnesos laat je de kids kennismaken met de prachtige Griekse natuur en cultuur. Maak een gezinswandeling door een groene bergkloof of breng een bezoek aan een eeuwenoud kasteel of klooster. Uiteraard kun je er ook heerlijk relaxen op in baaien gelegen stranden.

0
shares