Zakynthos

Vakantie Zakynthos

Het eiland Zakynthos is een Griekse droom. Ontdek de ruige rotskliffen, verlaten stranden en maak een excursie naar het scheepswrak... Meer weten over waar je moet zijn tijdens een vakantie naar Zakynthos? Lees alles over de populaire badplaatsen, het stralende weer, de bezienswaardigheden en vind de beste (last minute) vakanties!

Zakynthos Sunfactor

8.6
10
Zakynthos scoort een gemiddelde van 8.6 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Zakynthos in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Zakynthos in april

Zakynthos in mei

Zakynthos in juni

Zakynthos in juli

Zakynthos in augustus

Zakynthos in september

Zakynthos in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Zonvakantie Zakynthos vanaf Amsterdam, Dusseldorf of Brussel

  Zonvakantie Zakynthos vanaf Amsterdam, Dusseldorf of Brussel

  Het Griekse eiland Zakynthos heeft haar eigen internationale luchthaven, Zakynthos airport (ZTH). Bij een directe vlucht is het maar 3,5 uur vliegen vanaf Schiphol, vervolgens ligt het vliegveld op zes kilometer (twintig minuten rijden) van de stad. Er gaan trouwens ook vluchten vanaf Dusseldorf of Brussel.

 • Vakantie op Zakynthos met kinderen

  Vakantie op Zakynthos met kinderen

  Het Griekse eiland Zakynthos is erg geliefd onder gezinnen met kinderen. Je kunt er genieten van zon, zee & strand, piratenschepen checken, schildpadjes uit een ei zien kruipen op het strand van Marathonissi, windsurfen aan Tsilivi Beach en ga zo maar door.

 • All inclusive Zakynthos vakantie

  All inclusive Zakynthos vakantie

  Op Zakynthos kun je zeker ultiem relaxen tijdens een all inclusive zonvakantie. Het is zowel in een hotel, appartement als apartotel mogelijk om een all in verblijf te boeken. Geniet van de Griekse gastvrijheid en laat je zelfs tot aan je strandbed bedienen! 

0
shares