Porec

Vakantie Porec

In de zomer weer eens wat anders ontdekken of juist fan geworden van het prachtige Kroatie? De badplaats Porec in de bekende streek Istrië is een van de hot spots van het land. 's Zomers zorgt het Mediterraans klimaat voor lekker weer en ook in het voor- en najaar is Porec een aanrader. 

Porec Sunfactor

7.7
10
Porec scoort een gemiddelde van 7.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Porec in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Porec in april

Porec in mei

Porec in juni

Porec in juli

Porec in augustus

Porec in september

Porec in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Welk vliegveld ligt er bij Porec?

  Welk vliegveld ligt er bij Porec?

  De luchthaven van Pula ligt het dichtst bij Porec. Pula ligt ongeveer 55 kilometer van Porec. De vluchtduur van Amsterdam naar Pula bedraagt ongeveer 4,5 uur. Als de vliegveld transfer niet is inbegrepen bij een pakketreis, wordt aangeraden vooraf een taxi of minibus te reserveren. De kosten voor een taxi bedragen tussen de 65 en 100 euro. De shuttlebus FILS is iets voordeliger, maar nog altijd 32 tot 40 euro.

 • Op vakantie naar Porec met de auto

  Op vakantie naar Porec met de auto

  Op zo'n 1.350 km vanaf Utrecht ligt het Kroatische Porec. Reken met de auto op een twee dagen rijden vanuit Nederland.

 • Vakantie in Porec met kinderen

  Vakantie in Porec met kinderen

  Kroatië is een zeer geschikt vakantieland voor families met kinderen. Je vindt er mooie stranden en watervallen of bekijkt er Romeinse overblijfselen. Een leuke dagtrip die je kunt maken is naar de Brijuni eilanden, waar je met een treintje door een safaripark kunt of kan zwemmen.

0
shares