Porec

Vakantie Porec

In de zomer weer eens wat anders ontdekken of juist fan geworden van het prachtige Kroatie? De badplaats Porec in de bekende streek Istrië is een van de hot spots van het land. 's Zomers zorgt het Mediterraans klimaat voor lekker weer en ook in het voor- en najaar is Porec een aanrader. 

Porec Sunfactor

7.7
10
Porec scoort een gemiddelde van 7.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Porec in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Porec in april

Porec in mei

Porec in juni

Porec in juli

Porec in augustus

Porec in september

Porec in oktober

 • Welk vliegveld ligt er bij Porec?

  Welk vliegveld ligt er bij Porec?

  De luchthaven van Pula ligt het dichtst bij Porec. Pula ligt ongeveer 55 kilometer van Porec. De vluchtduur van Amsterdam naar Pula bedraagt ongeveer 4,5 uur. Als de vliegveld transfer niet is inbegrepen bij een pakketreis, wordt aangeraden vooraf een taxi of minibus te reserveren. De kosten voor een taxi bedragen tussen de 65 en 100 euro. De shuttlebus FILS is iets voordeliger, maar nog altijd 32 tot 40 euro.

 • Op vakantie naar Porec met de auto

  Op vakantie naar Porec met de auto

  Op zo'n 1.350 km vanaf Utrecht ligt het Kroatische Porec. Reken met de auto op een twee dagen rijden vanuit Nederland.

 • Vakantie in Porec met kinderen

  Vakantie in Porec met kinderen

  Kroatië is een zeer geschikt vakantieland voor families met kinderen. Je vindt er mooie stranden en watervallen of bekijkt er Romeinse overblijfselen. Een leuke dagtrip die je kunt maken is naar de Brijuni eilanden, waar je met een treintje door een safaripark kunt of kan zwemmen.

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 614,00

vakantie Porec TUI.nl

Of je nu op zoek bent naar een luxe hotel in Porec, een knus appartement of een mobile home of ingerichte tent op een van de vele campings aan de Kroatische kust. Talloze aanbiedingen met vlucht of eigen vervoer bij TUI.nl!

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 347,00

vakantie Porec De Vakantiediscounter

Het accommodatieaanbod van de Vakantiediscounter in Porec is naast voordelig ook erg gevarieerd; je treft er zowel campings met tenten en caravans als appartementen en hotels. Alle accommo-daties zijn door de gasten beoordeeld met een 7 of hoger.

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 300,00

vakantie Porec Prijsvrij

Voordelige vakanties naar Porec vind je steevast op Prijsvrij. Bekijk de actuele aanbiedingen voor een goedkope vakantie inclusief vlucht en verblijf naar Porec, Kroatie. Tip: Bekijk de best beoordeelde bestemmingen, Grand palazzo, Valamar crystal en Laguna molindrio.

Vliegen naar Porec?

Vliegtickets v.a. € 169,00

vliegennaar.nl

Naar Porec vliegen? Deze Kroatische badplaats heeft zelf geen luchthaven, maar op zo'n 55 kilometer ligt de luchthaven van Pula. Naar dit vliegveld gaan regelmatig vluchten vanuit Amsterdam / Eindhoven. Bekijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Pula.

Hotels in Porec?

Overnachtingen v.a. € 20,00

Hotel trivago
Porec is een bruisende badplaats met een spetterend uitgaansleven. De meeste hotels liggen in de buurt van het uitgaanscentrum. Het aanbod appartementen voor groepen in de directe omgeving is relatief groot.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 40.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares