Kefalonia

Vakantie Kefalonia

Sinds enkele jaren is Kefalonia een populair eiland onder toeristen om vakantie te vieren. En dat is ook niet zo gek: naast het heerlijke Griekse klimaat en mooie stranden biedt dit redelijk grote eiland ook nog eens een prachtig bergachtig binnenland, authentieke dorpjes en unieke natuurverschijnselen.

Kefalonia Sunfactor

8.5
10
Kefalonia scoort een gemiddelde van 8.5 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Kefalonia in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Kefalonia in april

Kefalonia in mei

Kefalonia in juni

Kefalonia in juli

Kefalonia in augustus

Kefalonia in september

Kefalonia in oktober

  • Kefalonia heeft een eigen luchthaven en ligt slechts op zo'n 3 tot 3,5 uur vliegen vanaf Nederland. Pakketreizen vertrekken meestal vanuit Schiphol. De meeste vakantieadressen liggen binnen een uur verwijderd van de luchthaven.

  • Kefalonia wordt met name bezocht door mensen die op zoek zijn naar rust, maar in het hoogseizoen zul je er ook een hoop gezinnen treffen. Je kunt er mooie boottochten maken naar omringende eilanden als Zakynthos en Lefkas waarbij je zeeschildpadden kunt zien. Ook bijzonder: de druipsteengrotten van Drogarati!

  • De stranden van Kefalonia zijn over het algemeen groot met een prachtig groen achterland. Kefalonia beschikt over een flink aantal prachtige badplaatsen. Dicht bij de luchthaven heb je de populaire badplaatsen Lassi en Svoronata. Wil je iets meer rust zoek het dan iets verder weg.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares