Kefalonia

Vakantie Kefalonia

Sinds enkele jaren is Kefalonia een populair eiland onder toeristen om vakantie te vieren. En dat is ook niet zo gek: naast het heerlijke Griekse klimaat en mooie stranden biedt dit redelijk grote eiland ook nog eens een prachtig bergachtig binnenland, authentieke dorpjes en unieke natuurverschijnselen.

Kefalonia Sunfactor

8.5
10
Kefalonia scoort een gemiddelde van 8.5 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Kefalonia in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Kefalonia in april

Kefalonia in mei

Kefalonia in juni

Kefalonia in juli

Kefalonia in augustus

Kefalonia in september

Kefalonia in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Kefalonia heeft een eigen luchthaven en ligt slechts op zo'n 3 tot 3,5 uur vliegen vanaf Nederland. Pakketreizen vertrekken meestal vanuit Schiphol. De meeste vakantieadressen liggen binnen een uur verwijderd van de luchthaven.

  • Kefalonia wordt met name bezocht door mensen die op zoek zijn naar rust, maar in het hoogseizoen zul je er ook een hoop gezinnen treffen. Je kunt er mooie boottochten maken naar omringende eilanden als Zakynthos en Lefkas waarbij je zeeschildpadden kunt zien. Ook bijzonder: de druipsteengrotten van Drogarati!

  • De stranden van Kefalonia zijn over het algemeen groot met een prachtig groen achterland. Kefalonia beschikt over een flink aantal prachtige badplaatsen. Dicht bij de luchthaven heb je de populaire badplaatsen Lassi en Svoronata. Wil je iets meer rust zoek het dan iets verder weg.

0
shares