Lefkas

Vakantie Lefkas

Het eiland Lefkas ligt voor de westkust van Griekenland en heeft een directe wegverbinding met het Griekse vasteland. Daarom is het een ideale bestemming voor reizigers die graag meer ontdekken van het authentieke Griekenland. Daarnaast heeft Lefkas een fijn klimaat en mooie stranden, ideaal voor een zonvakantie.

Lefkas Sunfactor

8.4
10
Lefkas scoort een gemiddelde van 8.4 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Lefkas in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Lefkas in april

Lefkas in mei

Lefkas in juni

Lefkas in juli

Lefkas in augustus

Lefkas in september

Lefkas in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Wie op vakantie gaat naar Lefkas vliegt naar de iets buiten het schiereiland gelegen luchthaven van Aktion. Een vlucht vanaf Schiphol neemt circa 3 uur in beslag. De transfer naar het vakantieadres neemt doorgaans nog een uur in beslag.

  • Lefkas is een heerlijke zonvakantie bestemming waarvan de meeste stranden kindvriendelijk zijn. De stranden van Kathisma en Pefkoulia zijn zeer dichtbij te bereiken met de auto. Met kleine kids kun je het beste naar Gira beach gaan, hier is de zee wat minder wild. Ook Mili beach is een blauwe vlag strand op Lefkas en daarom verzekerd schoon.

  • Lefkas is een ideale bestemming voor strandliefhebbers. De stranden zijn paradijselijk en de hotels liggen vaak niet ver van het strand af. De stranden aan de oostkust zijn over het algemeen kindvriendelijk. De stranden aan de westkust zijn vaak wat ruiger met kiezels en lopen stijler af.

0
shares