Karpathos

Vakantie Karpathos

Een tip van de redactie voor een zonvakantie voor de rustzoeker: ga naar Karpathos! Dit eiland, gelegen tussen de populaire eilanden Kreta en Rhodos, is een oase van rust. De massa is hier nog niet te bekennen en de authentieke Griekse cultuur en historie nog goed zichtbaar. En de zon.... die schijnt volop!

Karpathos Sunfactor

9.3
10
Karpathos scoort een gemiddelde van 9.3 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Karpathos in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Karpathos in april

Karpathos in mei

Karpathos in juni

Karpathos in juli

Karpathos in augustus

Karpathos in september

Karpathos in oktober

  • Karpathos beschikt over een eigen luchthaven. Een directe vlucht van Amsterdam naar Karpathos neemt 3,5 uur in beslag. Na aankomst op de luchthavens ben je doorgaans binnen een uur bij je vakantieverblijf.

  • Het belangrijkste strand van Amopi is een mooi zandstrand waar je parasols en ligbedden kunt huren. Dit strand loopt geleidelijk af in zee en is dus geschikt voor het hele gezin. Ook is er aan de watersporters gedacht op dit eiland; je kunt er snorkelen, duiken en ook surfen. Je treft er meerdere kindvriendelijke hotels en appartementen.

  • Karpathos staat bekend om zijn prachtige stranden. De grootste liggen vlakbij het stadje Pigadia, maar ook bij Amoopi, Arkasa en Lefkos tref je fijne zandstranden. Een voordeel is dat er voldoende reisaanbod is naar deze fijne badplaatsen.

  • Goedkoop op vakantie naar Karpathos? Vluchtelingen zal je op dit eiland - dat buiten de route ligt - niet of nauwelijks tegen komen. Maar omdat veel toersiten geen idee hebben welke  eilanden waar liggen komen er veel minder dan normaal. Dat heeft dus als bijeffect dat het minder druk is op Karpathos in de zomer en dat de prijzen van vakanties veel lager liggen dan normaal!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares