Karpathos

Vakantie Karpathos

Een tip van de redactie voor een zonvakantie voor de rustzoeker: ga naar Karpathos! Dit eiland, gelegen tussen de populaire eilanden Kreta en Rhodos, is een oase van rust. De massa is hier nog niet te bekennen en de authentieke Griekse cultuur en historie nog goed zichtbaar. En de zon.... die schijnt volop!

Karpathos Sunfactor

9.3
10
Karpathos scoort een gemiddelde van 9.3 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Karpathos in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Karpathos in april

Karpathos in mei

Karpathos in juni

Karpathos in juli

Karpathos in augustus

Karpathos in september

Karpathos in oktober

 • Vliegvakantie Karpathos

  Vliegvakantie Karpathos

  Karpathos beschikt over een eigen luchthaven. Een directe vlucht van Amsterdam naar Karpathos neemt 3,5 uur in beslag. Na aankomst op de luchthavens ben je doorgaans binnen een uur bij je vakantieverblijf.

 • Vakantie Karpathos met gezin

  Vakantie Karpathos met gezin

  Het belangrijkste strand van Amopi is een mooi zandstrand waar je parasols en ligbedden kunt huren. Dit strand loopt geleidelijk af in zee en is dus geschikt voor het hele gezin. Ook is er aan de watersporters gedacht op dit eiland; je kunt er snorkelen, duiken en ook surfen. Je treft er meerdere kindvriendelijke hotels en appartementen.

 • De mooiste stranden van Karpathos Pigadia

  De mooiste stranden van Karpathos Pigadia

  Karpathos staat bekend om zijn prachtige stranden. De grootste liggen vlakbij het stadje Pigadia, maar ook bij Amoopi, Arkasa en Lefkos tref je fijne zandstranden. Een voordeel is dat er voldoende reisaanbod is naar deze fijne badplaatsen.

 • Goedkope vakantie Karpathos Pigadia

  Goedkope vakantie Karpathos Pigadia

  Goedkoop op vakantie naar Karpathos? Vluchtelingen zal je op dit eiland - dat buiten de route ligt - niet of nauwelijks tegen komen. Maar omdat veel toersiten geen idee hebben welke  eilanden waar liggen komen er veel minder dan normaal. Dat heeft dus als bijeffect dat het minder druk is op Karpathos in de zomer en dat de prijzen van vakanties veel lager liggen dan normaal!

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 501,00

vakantie Karpathos De Vakantiediscounter

Vakantiediscounter beschikt over een uiteenlopend aanbod hotels en appartementen op Karpathos. De accommodaties zijn zeer voordelig en liggen dicht bij het strand. Je treft er zowel grotere als kleinschalige verblijven. 2- t/m 5-sterren keuze!

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 476,00

vakantie Karpathos TUI.nl

Hotels met panoramische uitzichten over zee, appartementen gelegen in een rustige groene omgeving of chalets midden in de stad! Bij TUI heb je een zeer uitgebreide keus uit accommodaties op Karpathos met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 600,00

vakantie Karpathos Eliza was here

Het griekse eiland Karpathos ontdekken vanuit een knus hotel dat Elize voor jou heeft uitgezocht. Op haar reizen in de landen rond de middellandse zee heeft ze de mooiste bestemmingen geselecteerd en op haar site staan een drietal prachtige accomodaties in Karpathos die je zeker moet bekijken als je iets bijzonders zoekt.

7 daagse strandvakantie Karpathos inclusief vliegtickets en verblijf

v.a. € 380,00

vakantie Karpathos Sunweb

Genieten van een heerlijk ontbijtje terwijl je uitkijkt over een helder blauwe zee? Bij Sunweb vind je zowel luxe hotels als knusse appartementen, gelegen op de meest mooie plekjes van Karpathos.

Vliegen naar Karpathos?

Vliegtickets v.a. € 230,00

vliegennaar.nl

In de zomerperiode gaan er vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreekse chartervluchten naar Karpathos. De vluchtduur bedraagt zo'n 3,5 uur. Let op: vaak is een pakketreis ongeveer hetzelfde geprijsd! In de winter kun je alleen via Athene naar Karpathos.

Hotels op Karpathos?

Overnachtingen v.a. € 19,00

Hotel trivago
Karpathos is nog niet ontpopt tot een waar toeristisch oord. Het aanbod hotels en appartementen is daarom iets minder uitgebreid dan de populaire buureilanden Kreta en Rhodos. Pigadia, ook wel Karpathos-stad genoemd, heeft het grootste aanbod.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 40.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares