Rhodos

Vakantie Rhodos

Op vakantie naar een van de Griekse eilanden? Dan is Rhodos een van de meest verrassende bestemmingen. Het klimaat van Rhodos zorgt ervoor dat het een van de meest groene eilanden is van Griekenland. In het voorjaar is het eiland bedekt met een bloementapijt, geurende kruiden en fruit- en olijfbomen.

Rhodos Sunfactor

8.4
10
Rhodos scoort een gemiddelde van 8.4 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Rhodos in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Rhodos in april

Rhodos in mei

Rhodos in juni

Rhodos in juli

Rhodos in augustus

Rhodos in september

Rhodos in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Zonvakantie Rhodos met kinderen

  Zonvakantie Rhodos met kinderen

  Rhodos is het populairste eiland van Griekenland en perfect voor een strandvakantie waar ook wat cultuur aan te pas komt. In Rhodos-Stad is veel van de Griekse geschiedenis bewaard gebleven, waaronder de fortmuren. Je treft op het eiland meerdere waterparken en leuke kinderhotels.

 • All inclusive Rhodos vakantie

  All inclusive Rhodos vakantie

  Zorgeloos genieten van een zonvakantie op Rhodos? Je boekt zowel all inclusive als ultra all inclusive vakanties op dit Griekse eiland. Alle accommodaties beschikken over faciliteiten als een zwembad, restaurant en een bar. Het grootste deel wordt door de gasten met een 8 of hoger beoordeeld en biedt in de avonden entertainment. 

 • Strandvakantie Rhodos

  Strandvakantie Rhodos

  De stranden aan de oostkust van Rhodos zijn werkelijk prachtig. Ga eens naar Faliraki en geniet van het goudgele zandstrand.

 • Goedkope vakantie Rhodos

  Goedkope vakantie Rhodos

  Goedkoop op vakantie naar Rhodos? Kies voor een vakantie in oktober, mei of september. Deze behoren in meerdere opzichten tot de beste maanden voor een zonvakantie op dit Greikse eiland: dit is de beste reistijd voor Rhodos en het weer is er dan geweldig en er zijnin deze maanden ook volop goedkope aanbiedingen naar Rhodos te vinden!