Santorini

Vakantie Santorini

Een zonvakantie naar Santorini Het Griekse eiland in de Middellandse Zee staat bekend om haar zeer bijzondere en iconische witte huizen met blauwe daken. De combinatie van zandstranden, de bijzondere karakteristieke omgeving en het gebrek aan massatoerisme maakt Santorini tot  zonvakantie bestemmingen!

Santorini Sunfactor

9.1
10
Santorini scoort een gemiddelde van 9.1 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Santorini in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Santorini in april

Santorini in mei

Santorini in juni

Santorini in juli

Santorini in augustus

Santorini in september

Santorini in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • De badplaatsen Kamari en Perissa zijn blue flag beaches, wat betekent dat strand en zee goed onderhouden worden. Op deze zwarte zandstranden worden waterschoenen aangeraden, omdat het zand erg warm kan worden in de zon. Het kindvriendelijkste strand is die van Monolithos, waar het strand geleidelijk afloopt in zee en je een speeltuin vindt.

  • Santorini staat niet bekend als all inclusive vakantiebestemming, maar er zijn zeker hotels waar je een dergelijk verblijf kunt boeken. Tot de de populairste all inclusive hotels behoren: Mediterranean Beach Palace, Dream Island Hotel en Hotel Makarios.