Kos

Vakantie Kos

Op vakantie naar een van de Griekse eilanden met veel zonuren? Een vakantie naar Kos is een aanrader voor jong en oud. Het klimaat van Kos is ideaal voor een zonvakantie in een groot deel van het jaar. Zeker in de zomervakantie is Kos-Stad een bruisende badplaats, maar je vindt ook prachtige afgelegen baaien.

Kos Sunfactor

8.7
10
Kos scoort een gemiddelde van 8.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Kos in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Kos in april

Kos in mei

Kos in juni

Kos in juli

Kos in augustus

Kos in september

Kos in oktober

 • Zonvakantie Kos - maar 4 uur vliegen!

  Zonvakantie Kos - maar 4 uur vliegen!

  Kos beschikt over een eigen vliegveld. De vluchtduur naar Kos bedraagt 3 uur en 45 minuten. Reisorganisaties bieden je doorgaans de optie om te vertrekken vanaf de luchthaven Schiphol of Eindhoven. De luchthaven van Kos ligt centraal op het eiland, dus je bent meestal binnen 30 minuten bij je vakantieadres.

 • Vakantie op Kos met kinderen

  Vakantie op Kos met kinderen

  Het Griekse eiland Kos staat bekend om de uitzonderlijk goed aangelegde fietspaden. Ideaal om met het gezin per fiets erop uit te trekken! Op Kos bezoek je ruïnes, beoefen je verschillende watersporten, maak je een boottocht naar Turkije en nog veel meer!

 • All inclusive Kos vakantie

  All inclusive Kos vakantie

  Griekenland en all inclusive vakanties gaan natuurlijk hand in hand. Als je er op tijd bij bent betekent het dat je een enorm ruime keuze hebt uit enorm veel verwenvakanties. De ultra all inclusive mag natuurlijk ook niet ontbreken, geniet van de luxe van bijvoorbeeld een grotere kamer en/of gratis sporten.

 • Strandvakantie Kos

  Strandvakantie Kos

  Kos is niet voor niets een populaire vakantiebestemming. De kilometers lange, vaak kindvriendelijke stranden zijn ideaal voor een strandvakantie. Veel hotels en resorts bevinden zich in de buurt van het strand. Neem dus genoeg zonnenbrandcrème mee!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares