Bodrum

Vakantie Bodrum

Op vakantie naar Bodrum? Deze nostalgische havenplaats staat bekend als romantische zonvakantie bestemming op een van de mooiste schiereilanden van de Egeïsche Zee. Dankzij het aangename klimaat en het bruisende karakter trekt 'de witte stad' jaarlijks duizenden zonvakantie liefhebbers.

Bodrum Sunfactor

8.2
10
Bodrum scoort een gemiddelde van 8.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Bodrum in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Bodrum in april

Bodrum in mei

Bodrum in juni

Bodrum in juli

Bodrum in augustus

Bodrum in september

Bodrum in oktober

  • Wie op vakantie gaat naar Bodrum vliegt over het algemeen vanuit de luchthaven van Amsterdam. Een directe vlucht bedraagt circa 3,5 uur. De luchthaven van Bodrum ligt een stuk verwijderd van de stad zelf, dus na de landing kun je rekenen op een transfer van circa 45 minuten naar je eindbestemming.

  • In Bodrum tref je naast vele luxe all inclusive hotels ook een hoop vakantiewoningen die geschikt zijn voor families. Het oosten van de stad is autovrij en je treft hier vele gezellige markten en winkeltjes en een mooi strand om te relaxen. In het westen van Bodrum vind je de haven en kun je meest luxe boten en jachten bekijken.

  • Veel Nederlanders boeken een all inclusive vakantie naar Bodrum. Het aanbod all inclusive vakanties is luxe maar toch betaalbaar. Je kunt zelfs kiezen voor een ultra all inclusive vakantie. Je hebt dan toegang tot extra faciliteiten zoals sauna, fitness, een à la carte restaurant die normaal alleen tegen betaling beschikbaar zijn. Soms zijn zelfs speciale zeil- of surflessen inbegrepen!

  • Bodrum ligt op een van de mooiste schiereilanden in de kristalheldere Egeïsche Zee. Elk stadje op het schiereiland heeft een eigen baai met strand. De bekendste stranden zijn Bodrum strand, Gumbet strand en Bitez strand. Naast zonnebaden kun je op de stranden van Bodrum ook watersporten beoefenen. De meeste stranden bestaan uit kiezels. Voor zandstranden wijk je uit naar het nabij gelegen Bitez, Bardakci en de leuke toeristenwijk Gumbet.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares