Side

Vakantie Side

Aan de zuidelijke kust van Turkije liggen een aantal populaire badplaatsen. Side behoort tot een van de populairste van de Turkse Rivièra. Het achterland is prachtig voor cultuur- en natuurliefhebbers, de stranden zijn goudgeel en het klimaat is ideaal voor een zonvakantie in het grootste deel van het jaar.

Side Sunfactor

7.4
10
Side scoort een gemiddelde van 7.4 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Side in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Side in januari

Side in februari

Side in maart

Side in april

Side in mei

Side in juni

Side in juli

Side in augustus

Side in september

Side in oktober

Side in november

Side in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Welke luchthaven ligt er bij Side?

    Welke luchthaven ligt er bij Side?

    Naar de Turkse badplaats Side vlieg je via Antalya. De luchthaven van Antalya is iets minder dan vier uur vliegen vanaf Amsterdam. Er zijn diverse alternatieve vertrekluchthavens, namelijk Eindhoven, Rotterdam, Eelde, Maastricht, Dusserdorf en Brussel! Vanaf het vliegveld Antalya Airport is het nog een uurtje rijden naar Side, dat 65 km ten oosten langs de kust ligt. Tip: Kijk bij het boeken van een pakketreis of de transfer is inbegrepen.

  • In de badplaats Side vind je vele familiehotels en gezellige kronkelstraatjes. Je bekijkt hier met het hele gezin eeuwenoude Turkse en Griekse ruïnes of boekt een van de vele excursies, zoals naar het Grieks amfitheater of een snorkeltrip om de onderwaterwereld van Side te bewonderen.

  • Het aanbod all inclusive vakanties in Side is zeer uitgebreid. Een groot deel van de hotels beschikt zelfs over meer dan één restaurant, dus geen gebrek aan gevarieerd eten! Vaak hebben deze accommodaties ook een Spa Center en een Aquapark. 

0
shares