Cyprus

Vakantie Cyprus

Een vakantie in Cyprus kan goedkoop, maar een luxe vakantie met huis nabij Paphos of een zonvakantie in het noorden van Cyprus met all inclusive mogelijkheden behoort ook tot de opties. Vanaf april tot oktober, begin november heb je de meeste kans op mooi weer en geniet je dus volop van dit prachtige eiland in de heldere Middellandse Zee!

Cyprus Sunfactor

8.1
10
Cyprus scoort een gemiddelde van 8.1 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Cyprus in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Cyprus in maart

Cyprus in april

Cyprus in mei

Cyprus in juni

Cyprus in juli

Cyprus in augustus

Cyprus in september

Cyprus in oktober

Cyprus in november

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Vliegvakantie Cyprus

  Vliegvakantie Cyprus

  Cyprus is een eiland in de Middellandse Zee. Het eiland heeft twee vliegvelden, namelijk in Paphos en in Larnaca. Vliegen naar Cyprus duurt circa 4 uur vanaf Amsterdam. Vliegtickets Cyprus worden voornamelijk aangeboden met vertrek van Amsterdam.

 • Zonvakantie Cyprus met kinderen

  Zonvakantie Cyprus met kinderen

  Cyprus beschikt over meerdere all-inclusive hotels met voldoende faciliteiten voor de kids, zoals een eigen waterpark. Het strand en de zee zijn uiteraard ook altijd in de buurt, gezien het een eiland is. Andere leuke excursies om te ondernemen zijn een bezoek aan het Aphrodite Waterpark of een jeepsafari door de bergen.

 • All inclusive Cyprus vakantie

  All inclusive Cyprus vakantie

  Voor een all inclusive vakantie kun je goed terecht op Cyprus. Het eiland heeft prachtige resorts met veel faciliteiten. Bij de meeste all inclusive resorts zit je vrijwel direct aan het strand en heb je ook nog een zwembad, ideaal dus!

 • Strandvakantie Cyprus

  Strandvakantie Cyprus

  Het weer op Cyprus maakt het eiland zeer geschikt voor een lekkere strandvakantie. De temperatuur kan echter oplopen tot wel 40 graden in de zomer. Bezoek zeker het strand van Coral Bay eens, dit is het mooiste zandstrand van Cyprus. Ook watersporten kan overal op de stranden van Cyprus.

 • Goedkope vakantie Cyprus

  Goedkope vakantie Cyprus

  Wil je echt goedkoop naar Cyprus? Buiten de schoolvakanties kan je last  minute vakanties naar Cyprus voor een zeer leuke prijs vinden. Het klimaat op Cyprus is ook in de herfst en het vroege voorjaar heerlijk, waardoor je buiten het seizoen ook voor een leuke prijs een zonvakantie kunt boeken.