Lanzarote

Vakantie Lanzarote

Ga op vakantie naar Lanzarote! Het meest noordoostelijke eiland van de Canarische Eilanden. De vulkaankraters en lavavelden bepalen het bijzondere landschap; donkergrijze en roodbruine heuvels worden omringd door een diepblauwe zee. Het klimaat is droog, zonnig en soms wat winderig. Kortom, uitstekend weer voor een zonvakantie!

Lanzarote Sunfactor

8.3
10
Lanzarote scoort een gemiddelde van 8.3 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Lanzarote in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Lanzarote in januari

Lanzarote in februari

Lanzarote in maart

Lanzarote in april

Lanzarote in mei

Lanzarote in juni

Lanzarote in juli

Lanzarote in augustus

Lanzarote in september

Lanzarote in oktober

Lanzarote in november

Lanzarote in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Vliegvakantie Lanzarote

  Vliegvakantie Lanzarote

  Lanzarote behoort tot de Canarische Eilanden, Spanje. De vliegtijd van een vlucht Amsterdam - Lanzarote is circa 4 uur en 30 minuten. Houdt rekening met eventuele overstappen. Vliegtickets naar Lanzarote Airport worden aangeboden met vertrek vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf.

 • Zonvakantie Lanzarote met kinderen

  Zonvakantie Lanzarote met kinderen

  Lanzarote is onderdeel van de top 5 meest familievriendelijke bestemmingen van de Canarische eilanden. Voor een leuke dagtrip breng je een bezoek aan het Rancho Texas Park, maak je een kamelenrit in het Timanfaya National Park of beleven jullie waterpret in aquapark Aqua Lanza.

 • All inclusive Lanzarote vakantie

  All inclusive Lanzarote vakantie

  Een onbezorgde Lanzarote vakantie? All inclusive resorts vind op dit eiland in de 2 tot 4 sterren klasse. Veel resorts beschikken over kinderfaciliteiten en zijn zeer geschikt voor gezinnen. Geen zin in kinderen? Er zijn ook enkele resorts speciaal voor volwassen.

 • Strandvakantie Lanzarote

  Strandvakantie Lanzarote

  Het weer op Lanzarote is het hele jaar door heerlijk met gemiddeld 20 graden. Voor een strandvakantie moet je dus absoluut hier zijn! Het strand Playa Blanca is erg geliefd bij veel gezinnen, maar Lanzarote telt vele andere prachtige stranden. Duikers kunnen hun hart hier ook ophalen vanwege de speciale voorzieningen om te duiken!

 • Goedkope vakantie Lanzarote

  Goedkope vakantie Lanzarote

  Goedkoop op vakantie naar Lanzarote? TUI en Kras bieden naast vliegvakanties met verblijf in hotels ook veel voordelig geprijsde appartementen en bungalows op dit mooie vulkaaneiland. Ook kan je zelf je vlucht combineren met een voordelig hotelletje of appartement.  

0
shares