Fuerteventura

Vakantie Fuerteventura

Drie redenen om in de zomer óf winter een zonvakantie naar Fuerteventura te boeken: de zon schijnt het hele jaar door, de stranden zijn geweldig (het azuurblauwe water steekt mooi af tegen het vulkanische landschap) en op Fuerteventura geniet je van Spaanse hartelijkheid, lekkernijen en cultuur. Waren dat meer dan drie redenen om te gaan?

Fuerteventura Sunfactor

8.6
10
Fuerteventura scoort een gemiddelde van 8.6 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Fuerteventura in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Fuerteventura in januari

Fuerteventura in februari

Fuerteventura in maart

Fuerteventura in april

Fuerteventura in mei

Fuerteventura in juni

Fuerteventura in juli

Fuerteventura in augustus

Fuerteventura in september

Fuerteventura in oktober

Fuerteventura in november

Fuerteventura in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Vliegvakantie Fuerteventura

  Vliegvakantie Fuerteventura

  Fuerteventura beschikt over een eigen vliegveld. Een directe vlucht vanuit Amsterdam neemt 4,5 uur in beslag. Voor de meeste reizen is het ook mogelijk om te vertrekken vanaf Eindhoven. Vanaf de luchthaven ben je meestal binnen een uur bij je accommodatie.

 • Fuerteventura vakantie met kinderen

  Fuerteventura vakantie met kinderen

  Fuerteventura behoort tot een van de meest kindvriendelijke Canarische eilanden. Je boekt hier vele leuke excursies met het gehele gezin: van een boottocht met glazen bodem, tot een kamelenrit bij het Fuerteventura Oasis Park of knuffelen met zeehonden in het Baku Aquapark.

 • All inclusive Fuerteventura vakantie

  All inclusive Fuerteventura vakantie

  Vaak wordt gezegd dat het toerisme in Fuerteventura later in opkomst is gekomen dan de buureilanden. Daar is nu niets meer van te merken, want elke badplaats heeft keuze uit enkele all-inclusive resorts dicht bij het strand waar je een onbezorgde vakantie kunt beleven.

 • Strandvakantie Fuerteventura

  Strandvakantie Fuerteventura

  De stranden van Fuerteventura behoren zonder twijfel tot de mooiste van Europa. Je treft er stranden met mooie duinen, baaien met lagunes en gouden stranden met rustig water. Bekende bestemmingen met een mooi strand zijn Corralejo, Caleta de Fuste, Costa Calma en Morro Jable. Overigens koud is het in Fuerteventura nooit: ook hartje winter is het hier heerlijk met gemiddeld 20 graden bij gemiddeld 7 zonuren per dag. Lees hier alles over het weer en het klimaat van Fuerteventura.

 • Goedkope vakantie Fuerteventura

  Goedkope vakantie Fuerteventura

  Goedkoop op vakantie? Fuerteventura heeft een groot aantal accommodaties met een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding. Waaronder aantrekkelijke vakantieparken met bungalows en appartementen met kitchenette, waardoor je dus ook af en toe zelf kunt koken. Of kies voor een all inclusive vakantie naar Fuerteventura: dat voelt juist heel erg luxe, maar je weet wel precies waar je aan toe bent alles is immers inbegrepen!

0
shares