Tenerife

Vakantie Tenerife

Op vakantie naar een van de populairste Canarische Eilanden? Tenerife is voor velen een ideale bestemming. Het klimaat is erg aangenaam en het landschap heeft een grote diversiteit. De heerlijke zandstranden bieden alle mogelijkheid voor een heerlijke zonvakantie op Tenerife.

Tenerife Sunfactor

8.5
10
Tenerife scoort een gemiddelde van 8.5 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Tenerife in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Tenerife in januari

Tenerife in februari

Tenerife in maart

Tenerife in april

Tenerife in mei

Tenerife in juni

Tenerife in juli

Tenerife in augustus

Tenerife in september

Tenerife in oktober

Tenerife in november

Tenerife in december

 • Vliegvakantie Tenerife

  Vliegvakantie Tenerife

  Het vliegveld van Tenerife is een internationaal vliegveld gelegen in het zuiden van Tenerife. Een vlucht Amsterdam - Tenerife Airport duurt circa 4.5 uur. Vliegtickets naar Tenerife worden aangeboden met vertrek vanuit Amsterdam en Brussel.

 • Zonvakantie Tenerife met kinderen

  Zonvakantie Tenerife met kinderen

  Veel kindvriendelijke stranden, waterpretparken en resorts met specifiek 'kindvriendelijk' label zijn te vinden op Tenerife. Het strand Los Cristianos is wat rustiger en daarom populair onder families.

 • All inckusive Tenerife vakantie

  All inckusive Tenerife vakantie

  Een zorgeloze all inclusive vakantie Tenerife, het is één van de vele mogelijkheden die aangeboden worden. Doordat Tenerife een veelzijdig eiland is, is het een zeer geschikte bestemming voor een verblijf in een all inclusive hotel.

 • Strandvakantie Tenerife

  Strandvakantie Tenerife

  Het weer in Tenerife is eigenlijk jaarrond goed, het wordt er vrijwel nooit kouder dan 16°C en is doorgaans vanaf april / mei al geschikt voor een strandvakantie. Playa de las Américas is een feestelijke en drukke bestemming, voor iedereen is hier wat leuks te doen.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares