Malaga

Vakantie Malaga

Zonnig Malaga aan de Costa del Sol is een pracht bestemming voor een zonvakantie of zomerse stedentrip! Deze cultuurstad in Andalusië heeft een Mediterraan klimaat. Geniet tijdens je vakantie van de musea, geurende sinaasappelbloesem, gezellige haven en al wat Malaga te bieden heeft!

Malaga Sunfactor

8.2
10
Malaga scoort een gemiddelde van 8.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Malaga in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Malaga in maart

Malaga in april

Malaga in mei

Malaga in juni

Malaga in juli

Malaga in augustus

Malaga in september

Malaga in oktober

 • Zonvakantie Malaga, dichtbij en toch zonzeker!

  Zonvakantie Malaga, dichtbij en toch zonzeker!

  Malaga ligt aan de Costa del Sol in het Zuiden van Spanje. Een vlucht naar Malaga airport vanuit Nederland duurt circa 2.5 uur. Je kunt zowel tickets boeken met vertrek vanuit Amsterdam, als ook vanuit het vliegveld bij Eindhoven of Rotterdam / Den Haag airport.

 • Vakantie in Malaga met kinderen

  Vakantie in Malaga met kinderen

  Malaga is een perfecte gezinsbestemming voor zowel een korte als langere vakantie. Het historische stadscentrum is autovrij en daardoor zeer veilig. Je treft er heerlijke stranden met een mediterraan klimaat en zal dus geen last hebben van extreme hitte.

 • Strandvakantie Malaga

  Strandvakantie Malaga

  Malaga is zowel een leuke bestemming voor een stedentrip vol zon als ideaal vertrekpunt voor een strandvakantie aan de Costa del Sol. De stad heeft circa 15 stranden op loop- of fietsafstand van het centrum, de stranden van Malaga zijn zeer schoon.

 • Goedkope zonvakantie in Malaga

  Goedkope zonvakantie in Malaga

  Buiten de schoolvakanties om kan je best een gokje nemen met een last minute naar Malaga. Ook is Malaga prijstechnisch erg aantrekkelijk in het laagseizoen, het weer is er dan ook nog steeds heerlijk.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares