Costa del Sol

Vakantie Costa del Sol

"Het was aan de Costa del Sol!" Letterlijk vertaald de 'kust van de zon' in het uiterste zuiden van Spanje. Deze kustregio herbergt populaire badplaatsen waar jaarlijks vele zonaanbidders naartoe gaan. Lees hier alles over het unieke  klimaat van de Costa del Sol dit zorgt ervoor dat in veel maanden een zonnige vakantie gegarandeerd is!

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Costa del Sol Sunfactor

7.2
10
Costa del Sol scoort een gemiddelde van 7.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Costa del Sol in 2017 / 2018 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Costa del Sol in januari

Costa del Sol in februari

Costa del Sol in maart

Costa del Sol in april

Costa del Sol in mei

Costa del Sol in juni

Costa del Sol in juli

Costa del Sol in augustus

Costa del Sol in september

Costa del Sol in oktober

Costa del Sol in november

Costa del Sol in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Als je op vakantie gaat naar de Costa del Sol vlieg je naar Malaga. Een directe vlucht van Amsterdam naar Malaga duurt ongeveer 3 uur. Vertrekken vanaf een andere luchthaven is ook geen enkel probleem. Veel reisorganisaties hebben aanbod met vertrek vanuit Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Dusseldorf of Weeze.

  • Zonder twijfel ontleent de Costa del Sol zich perfect voor een gezinsvakantie. Je treft er meerdere pretparken en dierenparken. In het hoogseizoen liggen er vaak meerdere speeltoestellen in het water waar de kinderen mee kunnen ravotten. Het strand nabij Torremolinos loopt wat steil af en is dus minder geschikt voor de allerkleinsten.

  • De Costa del Sol telt maarliefst 300 kilometer aan kust en heeft honderden stranden. Populaire bestemmingen voor een strandvakantie zijn Malaga, Marbella, Fuengirola, Benalmadena en Torremolinos. Het playa de Maro in Nerja staat nationaal bekend als topstrand.