Kaapverdie

Kaapverdie vakantie

De ultieme zonvakantie? Kaapverdie staat ook wel bekend als de nieuwe Caribbean. Het heerlijke klimaat van Kaapverdie en de ligging in de Atlantische Oceaan gaan samen met hagelwitte zandstranden en pure rust. De Kaapverdische eilanden zijn dan ook absolute top bestemmingen voor een strandvakantie waarbij relaxen het belangrijkste doel is. Hier is het altijd zomer!

Kaapverdie Sunfactor

9.1
10
Kaapverdie scoort een gemiddelde van 9.1 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Kaapverdie in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Kaapverdie in januari

Kaapverdie in februari

Kaapverdie in maart

Kaapverdie in april

Kaapverdie in mei

Kaapverdie in juni

Kaapverdie in juli

Kaapverdie in augustus

Kaapverdie in september

Kaapverdie in oktober

Kaapverdie in november

Kaapverdie in december

 • Vliegtijd Kaapverdische eilanden vakantie > 6 uur

  Vliegtijd Kaapverdische eilanden vakantie > 6 uur

  Vanaf Amsterdam is de vliegtijd naar de Kaapverdische eilanden slechts 6 uur. Op zowel Sal als Boa Vista, waar de meeste vakanties heen gaan, ligt een internationaal vliegveld. De relatief korte vluchtduur naar Kaapverdie in combinatie met het geweldig mooie klimaat maakt deze eilanden tot een geliefde bestemming voor een strandvakantie.

 • Vakantie Kaapverdische eilanden Families met kinderen

  Vakantie Kaapverdische eilanden Families met kinderen

  Een Kaapverdië vakantie is in trek bij watersporters, zonaanbidders en wandelaars en de all inclusive resorts zijn ook geschikt voor een gezinsvakantie. Ook de stranden van Kaapverdie zijn heerlijk, maar kijk uit voor de stroming in zee die kan erg sterk en kan dus gevaarlijk zijn. Het reisadvies voor Kaapverdie is actueel geel. Dat wil zeggen dat er (beperkte) veiligheidsrisico's zijn, het is een arm land je moet, met name in de steden enige waakzaamheid betrachten.

 • All inclusive Kaapverdie vakantie

  All inclusive Kaapverdie vakantie

  Een vakantie op de Kaapverdische eilanden staat vrijwel gelijk aan maximaal relaxen. De resorts op deze voormalige kolonie van Portugal liggen pal aan het strand en er is gezorgd voor genoeg dingen om te doen. Zowel jong en oud zullen zich niet vervelen. Helemaal onbezorgd vakantie vieren? Gaan dan voor een ultra all inclusive naar de Kaapverdische eilanden.

 • Strandvakantie Kaapverdie

  Strandvakantie Kaapverdie

  Een strandvakantie op Kaapverdie heeft veel weg van een strandvakantie op de Cariben. De stranden van de Kaapverdische eilanden zijn hagelwit met een turquoise zee. Op de meest toeristische eilanden Sal en Boavista treft je kilometers lange rustige stranden. Als je liever onder de mensen bent heb je natuurlijk ook wat meer toeristische stranden vlak bij de hotels waar je je kunt wagen aan een aantal watersporten.

 • Goedkope vakantie Kaapverdie

  Goedkope vakantie Kaapverdie

  Wie een tropische vakantie in de Caribbean in gedachte had kan zeker ook de Kaapverdische eilanden overwegen. Je geniet van dezelfde tropische sfeer, maar betaald minder vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Nederland. Naast een meevaller in de portemonnee heb je bij terugkomst ook minder last van een jetlag. 

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares