Senegal

Vakantie Senegal

Op zoek naar de ideale winterzon bestemming? Senegal is zonzeker, gastvrij, je hebt er fijne, sfeervolle hotels en mooie excursies. Bovendien is het klimaat van Senegal geweldig en kan je hier lekker eten. Kortom voor een fijne zonvakantie is een vakantie in Senegal echt een aanrader!

Senegal Sunfactor

8.9
10
Senegal scoort een gemiddelde van 8.9 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Senegal in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Senegal in januari

Senegal in februari

Senegal in maart

Senegal in april

Senegal in mei

Senegal in juni

Senegal in juli

Senegal in augustus

Senegal in september

Senegal in oktober

Senegal in november

Senegal in december

 • Vliegreizen Senegal

  Vliegreizen Senegal

  Op vliegvakantie naar Senegal? De vliegtijd is slechts circa 5,5 a 6 uur en je hebt hier geen last van jetlag want het tijdsverschil tussen Senegal en Nederland is slechts één uur in de winter. Reken voor je transfer van de luchthaven naar je hotel met anderhalf  uur.

 • Zonvakantie Senegal met kinderen

  Zonvakantie Senegal met kinderen

  Deze avontuurlijke Afrikaanse bestemming heeft elke reiziger veel te bieden; van goudgele stranden, tot dorpen met lemen hutjes of wilde dieren kijken in een National Park. Vriendelijk personeel, lekker eten en enthousiaste lokale gidsen zullen je vakantie in Senegal onvergetelijk maken.Tip: sommige resorts beschikken over een speciale kidsclub!

 • All inclusive Senegal vakantie

  All inclusive Senegal vakantie

  All inclusive vakantie Senegal? Op deze zonnige vakantiebestemming is een ruime keuze uit all inclusive hotels en resorts beschikbaar, die direct aan het strand liggen en een interieur in Afrikaanse sferen hebben. Meerdere accommodaties beschikken ook over een spa!

 • Strandvakantie Senegal

  Strandvakantie Senegal

  Senegal beschikt over tientallen kilometers lange fijne zandstraden. Als je voor een zonvakantie in Senegal kiest ligt je hotel meestal direct of op maximaal een paar 100 meter lopen van het strand en de Atlantische Oceaan. Prachtige met palmen omzoomde stranden tref je o.a. in de badplaatsen Somone en Saly.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares