Madeira

Vakantie Madeira

Voor een kleurrijke vakantie ga je naar het Portugese eiland Madeira. Vanwege het milde klimaat op Madeira is de temperatuur er zowel 's zomers als 's winters aangenaam. Het land is groen en bergachtig en erg geschikt om te wandelen. Je passeert weelderige bloementuinen en onderweg heb je uitzicht op diepe valleien waar charmante dorpjes verborgen liggen.

Madeira Sunfactor

7.4
10
Madeira scoort een gemiddelde van 7.4 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Madeira in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Madeira in januari

Madeira in februari

Madeira in maart

Madeira in april

Madeira in mei

Madeira in juni

Madeira in juli

Madeira in augustus

Madeira in september

Madeira in oktober

Madeira in november

Madeira in december

 • Zonvakantie Madeira: in 4 uur naar de eeuwige lente!

  Zonvakantie Madeira: in 4 uur naar de eeuwige lente!

  Madeira beschikt over een eigen luchthaven en is direct bereikbaar vanuit Amsterdam. Een directe vlucht vanaf Schiphol neemt iets meer dan 4 uur in beslag. Eenmaal aangekomen op Madeira ben je meestal binnen een uur bij je vakantieadres.

 • Vakantie op Madeira met kinderen

  Vakantie op Madeira met kinderen

  Madeira staat bekend om haar aangename klimaat en prachtige bloemachtige landschap en is zeer geschikt voor een gezinsvakantie. Je vindt er een hoop picknickparken waar je gezellig met het gezin kunt neerstrijken. Ook tref je op het eiland een gaaf funpark en kun je er met een kabelbaan het dorpje Monte bezoeken!

 • All inclusive Madeira vakantie

  All inclusive Madeira vakantie

  Op Madeira zijn een handjevol resorts waar je all inclusive kunt verblijven. De meeste resorts zijn wat luxer en hebben een 4-sterren status. Dat betekent genieten van een smakelijk buffet met traditionele gerechten en live muziek na bijvoorbeeld een bezoek aan het charmante stadje Funchal.

 • Strandvakantie Madeira

  Strandvakantie Madeira

  De kust van Madeira is over het algemeen ruw en rotsachtig, maar er zijn enkele kleine zandstranden te vinden bij Sao Lourenco, Ribeira Brava en in Calheta. Deze zijn aangelegd om het toerisme te stumileren en doen niet onder voor natuurlijke zandstranden. Een paar dagen op één van deze stranden is absoluut geen straf!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares