Malediven

Vakantie Malediven

Op zoek naar een vakantie naar de Malediven? Vakantie naar deze eilandengroep in de Indische Oceaan is voor velen een droom. Je kunt er terecht voor een heerlijke strandvakantie, maar ook voor een all inclusive vakantie zijn de Malediven een ideale bestemming. En het is ook nog eens heerlijk tropisch weer!

Malediven Sunfactor

8.0
10
Malediven scoort een gemiddelde van 8.0 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Malediven in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Malediven in januari

Malediven in februari

Malediven in maart

Malediven in april

Malediven in mei

Malediven in juni

Malediven in juli

Malediven in augustus

Malediven in september

Malediven in oktober

Malediven in november

Malediven in december

 • Vliegvakantie Malediven

  Vliegvakantie Malediven

  Vakantievluchten vertrekken vanaf Schiphol en Düsseldorf naar de grootste luchthaven Malé. Een directe vlucht duurt ongeveer 11 uur en 30 minuten. Liggend aan het eiland waar je zult verblijven is er mogelijk ook een transfer pet boot nodig. Sommige transfers gaan per speedboat, gaaf!

 • Zonvakantie Malediven met kids

  Zonvakantie Malediven met kids

  De Malediven zijn zeer geschikt voor een zonvakantie met het gezin. Je kunt er snorkelen in een helderblauwe zee, waarbij het strand langzaam afloopt in het water. Je treft er vele familievriendelijke hotels en resorts die over het algemeen ook over een kidsclub beschikken.

 • All inclusive Malediven vakantie

  All inclusive Malediven vakantie

  Een all inclusive vakantie naar de Malediven is niet alleen fijn, maar vaak ook een beetje vanzelfsprekend. Los van de hoofdstad Malé zijn de eilanden vaak erg klein met één of enkele resorts. Je hoeft je echter geen zorgen te maken dat je je gaat vervelen, want de resorts zorgen er voor dat er genoeg te beleven valt!

 • Strandvakantie Malediven

  Strandvakantie Malediven

  Een vakantie op de Malediven staat voor hagelwitte stranden, een intens blauwe zee en natuurlijk palmbomen. Het maakt eigenlijk niet uit welk eiland je bezoekt, reken er maar op dat jij relaxt met een coktail in de hand tot rust kunt komen. Naast zonnen en zwemmen kun je je ook wagen aan watersporten zoals snorkelen, duiken, surfen en vissen.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares