Sharm el Sheikh

Vakantie Sharm el Sheikh

Eén van de allermooiste en beroemdste duik paradijzen ter wereld ontdekken? Dit walhalla voor zonliefhebbers is dankzij het altijd zonnige klimaat van Sharm el Sheikh, de zee met het kristalhelder water, schitterende koraalriffen en uitgestrekte zandstranden een van de populairste badplaatsen aan de Rode Zee van Egypte!

Sharm el Sheikh Sunfactor

7.8
10
Sharm el Sheikh scoort een gemiddelde van 7.8 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Sharm el Sheikh in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Sharm el Sheikh in januari

Sharm el Sheikh in februari

Sharm el Sheikh in maart

Sharm el Sheikh in april

Sharm el Sheikh in mei

Sharm el Sheikh in juni

Sharm el Sheikh in juli

Sharm el Sheikh in augustus

Sharm el Sheikh in september

Sharm el Sheikh in oktober

Sharm el Sheikh in november

Sharm el Sheikh in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Vliegvakantie Sharm el Sheikh

  Vliegvakantie Sharm el Sheikh

  Sharm el Sheikh Airport (SSH) ligt aan de kust, op 11 kilometer van Sharm el Sheikh. De resorts aan de stranden liggen vlak bij het vliegveld. Veel hotels hebben een eigen shuttlebus en de transfer is bij sommige pakketreizen inbegrepen. Een taxi reserveer je bij voorkeur vooraf, zo voorkom je dat je niet te veel betaalt.

 • Naar Sharm el Sheikh met kinderen

  Naar Sharm el Sheikh met kinderen

  In Sharm el Sheikh heb je de keuze uit veel kindvriendelijke all inclusive hotels vaak met geweldige zwembaden, kinderentertainment en alle faciliteiten die je maar wilt voor een vakantie met peuters, kleuters of grotere kinderen. Het strand loopt hier geleidelijk af in het water en is dus geschikt voor kleine kinderen. Tip: laat kinderen geen water uit de kraan drinken, niet eten van stalletjes en schil fruit voor je het geeft.

 • Sharm el Sheikh all inclusive

  Sharm el Sheikh all inclusive

  Hier draait alles om luxe en comfort, waar zeker ook een uitgebreid aanbod all inclusive en ultra all inclusive vakanties bij hoort. Bij die laatste categorie kan je vaak ook genieten op een privéstrand bij het resort in Sharm el Sheikh.

0
shares