Dubai

Vakantie Dubai

Stad en strand? Voor een luxe vakantie waarin je zon & strand wilt combineren met shoppen en cultuur is een Dubai vakantie echt een aanrader! De unieke architectuur, overweldigende luxe en heerlijke strand maken de bestemming uniek. Tip: lees hier alles over het klimaat van Dubai voordat je je vakantie boekt!

Dubai Sunfactor

7.0
10
Dubai scoort een gemiddelde van 7.0 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Dubai in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Dubai in januari

Dubai in februari

Dubai in maart

Dubai in april

Dubai in mei

Dubai in juni

Dubai in juli

Dubai in augustus

Dubai in september

Dubai in oktober

Dubai in november

Dubai in december

 • Vliegvakantie Dubai

  Vliegvakantie Dubai

  Een directe vlucht van Schiphol naar Dubai duurt 6 tot 7 uur. Houd er rekening mee dat het even kan duren voor je door de rijen van het drukke vliegveld heen bent. Een voordeel is dan wel weer dat het vliegveld in het midden van de stad ligt en dat bij pakketreizen meestal een transfer naar accommodatie inbegrepen is.

 • Zonvakantie Dubai met kinderen

  Zonvakantie Dubai met kinderen

  De stranden van Dubai lopen langzaam af in zee en zijn daarom uitermate geschikt voor kinderen. Naast zonnen en relaxen kun je er ook een hoop leuke activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een boottocht, een kamelenrit, een bezoek aan het Dubai aquarium en Underwater Zoo of aan het indoor pretpark Sega Republic.

 • All inclusive Dubai vakantie

  All inclusive Dubai vakantie

  Je Dubai vakantie all inclusive boeken is geen enkel probleem maar niet bij alle reisorganisaties even makkelijk.O.a. bij D-reizen kan je erg makkelijk filteren in het totaal aanbod: kies links in het menu onder verzorging voor all inclusive en je treft een ruime keuze aanbiedingen van all inclusibe resorts in Dubai. Ook Sunweb en WTC vakanties bieden een selectie all inclusive reizen naar Dubai.

 • Strandvakantie Dubai

  Strandvakantie Dubai

  De kust van Dubai is met vele kunstmatige eilanden een unieke plek. Vooral het Burj al Arab, een prachtige toren 280 meter verwijderd van de kust, is een fraai gezicht. Let wel op dat in Dubai andere regels gelden dan in bijvoorbeeld Spanje. Je kunt op het strand prima in zwembroek of bikini rondlopen, maar topless of doorschijnende kleding is verboden.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares