El Gouna

Vakantie El Gouna

El Gouna is een luxe zonvakantie bestemming bestaande uit meerdere kleine eilandjes en wordt daarom het 'Venetië van Egypte' genoemd. Omringd door turquoise lagunes en het kristalheldere water van de Rode Zee, is dit een geweldige plek voor duikers en watersporters. Bovendien is het klimaat van El Gouna heerlijk warm en zonnig.

El Gouna Sunfactor

8.4
10
El Gouna scoort een gemiddelde van 8.4 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in El Gouna in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
El Gouna in januari

El Gouna in februari

El Gouna in maart

El Gouna in april

El Gouna in mei

El Gouna in juni

El Gouna in juli

El Gouna in augustus

El Gouna in september

El Gouna in oktober

El Gouna in november

El Gouna in december

  • Zonvakantie El Gouna: zonzekere badplaats op maar 5 uur vliegen!

    Zonvakantie El Gouna: zonzekere badplaats op maar 5 uur vliegen!

    Als je reis inclusief directe vlucht is dan ben je al in circa 5 uur op je vakantiebestemming! Als je een strandvakantie in El Gouna boekt zal je waarschijnlijk landen op de 30 kilometer verderop gelegen luchthaven van Hurghada. Bij de grote reisorganisaties op deze pagina zoals TUI en KRAS is vrijwel altijd ook de transfer van de luchthaven naar El Gouna inbegrepen bij je reis. 

  • Vakantie in El Gouna met kinderen

    Vakantie in El Gouna met kinderen

    Een vakantie in El Gouna is ideaal als je van watersporten houdt. Je kunt er naast duiken en snorkelen ook kitesurfen, windsurfen, parasailen of waterskiën. Naast deze watersportactiviteiten kun je er ook golfen, paintballen of karten. Het strand in El Gouna loopt geleidelijk af de zee in, ideaal dus voor een gezinsvakantie met jonge kinderen.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares