Eilat

Vakantie Eilat

Zoek je een zonzekere vakantie? Eilat is de booming badplaats in het uiterste zuiden van Israel, betoverend gelegen aan de Rode Zee. Het warme, zonnige klimaat van Eilat zorgt ervoor dat het er bijna nooit regent en nooit kouder is dan 20°C. Daardoor is het in onze ogen een ultieme (winter)zon bestemming!

Eilat Sunfactor

7.7
10
Eilat scoort een gemiddelde van 7.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Eilat in 2019 / 2020 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Eilat in januari

Eilat in februari

Eilat in maart

Eilat in april

Eilat in mei

Eilat in juni

Eilat in juli

Eilat in augustus

Eilat in september

Eilat in oktober

Eilat in november

Eilat in december

  • Wat is de vluchtduur naar Eilat?

    Wat is de vluchtduur naar Eilat?

    De vliegtijd naar de internationale luchthaven Eilat Ovda (VDA) is ongeveer 4,5 uur bij een directe vlucht. Vanaf het vliegveld is het 60 km naar Eilat, minder dan een uur rijden met een bus transfer.

Alternatieve opties

Vanwege de politieke situatie in de regio zijn er op dit moment nauwelijks touroperators die reizen naar Eilat aanbieden. De volgende bestemmingen bieden echter een goed alternatief als je op zoek bent naar een fijne strandvakantie.
top7-background
v.a. € 173,00
top7-background
v.a. € 253,00
top7-background
v.a. € 388,00
top7-background
v.a. € 225,00

Vliegen naar Eilat?

Vliegtickets v.a. € 823,00

vliegennaar.nl

Hoewel in sommige gevallen pakketreizen naar Eilat voordeliger zijn dan losse vliegtickets, kun je altijd op zoek naar voordelige vluchten. Hier vergelijk je gemakkelijk alle voordelige vliegtickets naar Eilat, zowel charters als lijndiensten!

Hotels in Eilat?

Overnachtingen v.a. € 19,00

Hotel trivago
Eilat is een populaire badplaats waar sportduikers, waterskiërs, zwemmers en surfers hun heil zoeken. Je kunt er terecht in grootschalige hotels, maar ook appartementen of zelfs jeugdherbergen. Eilat heeft voor ieder wat wils!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza

€ 2,50

TUI

€ 27,50

333 Travel

€ 17,50

Corendon

€ 27,50

KRAS

€ 27,50

De Jong Intra

€ 22

Eilandhoppen op maat

€ 30

Sunweb

€ 27,50

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 27,50

Buro Scanbrit

€ 29,50

Vakantiediscounter

€ 2,50

Prijsvrij

€ 2,50

Neckermann Reizen

€ 27,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde bijkomende kosten (reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieder: touroperator of reisbureau.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 24-04-2019

3831
shares