Dahab

Vakantie Dahab

Genieten op goudgele stranden in oriëntaalse badplaats Dahab! Dahab is een bijzondere Egyptische badplaats aan de Rode Zee waar het het hele jaar lekker weer is. Ontdek dit voormalige hippie oord dat gekenmerkt wordt door de relaxte sfeer waar je ongedwongen vakantie viert in ‘bedoeinen stijl’.

Dahab Sunfactor

7.8
10
Dahab scoort een gemiddelde van 7.8 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Dahab in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Dahab in januari

Dahab in februari

Dahab in maart

Dahab in april

Dahab in mei

Dahab in juni

Dahab in juli

Dahab in augustus

Dahab in september

Dahab in oktober

Dahab in november

Dahab in december

 • Zonvakantie Dahab met het vliegtuig

  Zonvakantie Dahab met het vliegtuig

  Wie op vakantie gaat naar Dahab zal vliegen naar de luchthaven van Sharm el Sheikh. De vlucht duurt 5,5 uur bij een directe vlucht, tot 7,5 uur met een overstap. Daarna is het nog zo'n 1,5 uur met een bus transfer naar Dahab. Je kunt bij de reisorganisaties op deze pgina vakanties naar Dahab vinden met vertrek vanaf Schiphol, maar ook met vertrek vanaf Brussel of Dusseldorf.

 • Vakantie in Dahab met kinderen

  Vakantie in Dahab met kinderen

  In Dahab zijn er genoeg leuke dingen te ondernemen met het gezin, denk bijvoorbeeld aan een snorkeltour of een kamelentocht in de woestijn. Ook kun je een excursie boeken naar een van de piramiden of Luxor. Bij de piramide van Gizeh tref je een enorm standbeeld van een sfinx.

 • All inclusive Dahab vakantie

  All inclusive Dahab vakantie

  Er is een ruime keuze aan all inclusive vakanties Dahab. Maar ook als je liever iest voor half- of volpension tref je meerdere opties.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares