Luxor

Vakantie Luxor

In hartje Egypte, aan de groene oever van de Nijl, ligt de mythische stad Luxor ook wel ‘het grootste openlucht museum ter wereld’ genoemd. De historische stad is één van de warmste plekken op aarde en daarom vooral tijdens onze winter een populaire plek om te genieten van zon en de archeologische schatten van de oude Egyptenaren te ontdekken.

Luxor Sunfactor

8.1
10
Luxor scoort een gemiddelde van 8.1 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Luxor in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Luxor in januari

Luxor in februari

Luxor in maart

Luxor in april

Luxor in mei

Luxor in juni

Luxor in juli

Luxor in augustus

Luxor in september

Luxor in oktober

Luxor in november

Luxor in december

  • Welke luchthaven ligt er bij Luxor?

    Welke luchthaven ligt er bij Luxor?

    Luchthaven Luxor (LXR) ligt vlak bij de stad op 12 km afstand van het centrum en de Nijl. Bij een directe vlucht naar de internationale luchthaven van Luxor is de vluchtduur ongeveer vijf uur. Soms zijn er alleen vluchten met een overstap beschikbaar, de totale vliegtijd is dan ongeveer 8 uur.

  • Vakantie Luxor met kind

    Vakantie Luxor met kind

    De Egyptische bestemming Luxor biedt volop mogelijkheden voor een zonvakantie met het gezin. Je kunt een boottocht over de Nijl maken, vele tempels en graftombes bezoeken of een authentiek theehuis. Met een zeilboot vaar je af naar bananeneiland, waar je voor een prikkie zoveel bananen en sinaasappelen kunt eten als je wilt.

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 507,00

vakantie Luxor De Vakantiediscounter

Bij De Vakantiediscounter reis je super voordelig naar het schitterende Luxor! Verblijf voor een geweldige prijs in luxe 5* of 4* hotels op basis van verblijf en ontbijt. De deals zijn inclusief vlucht, transfer en verblijf!

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 489,00

vakantie Luxor Corendon

Een Nijlcruise vanaf Luxor maken? Corendon heeft erg aantrekkelijke aanbiedingen voor wie op deze unieke manier meer van het oude Egypte wil leren kennen. De ultieme manier om zon en cultuur te combineren op vakantie!

Vliegen naar Luxor?

Vliegtickets v.a. € 299,00

vliegennaar.nl

Zelf je reis naar dit prachtige deel van Egypte samenstellen? Vind voordelige vliegtickets naar Luxor in het volledige overzicht op deze site. Let op: soms zijn pakketreizen incl. accommodatie goedkoper dan losse tickets. Luxor is zo'n 5 uur vliegen.

Hotels in Luxor?

Overnachtingen v.a. € 6,00

Hotel trivago
Zelf je reis samenstellen? Luxor was vroeger de hoofdstad van het oude Opper-Egypte en heeft daarom veel archeologische schatten en mooie paleizen. Veel hotels zijn aan de Nijl gelegen, wat garant staat voor een mooi uitzicht!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 40.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares