Luxor

Vakantie Luxor

In hartje Egypte, aan de groene oever van de Nijl, ligt de mythische stad Luxor ook wel ‘het grootste openlucht museum ter wereld’ genoemd. De historische stad is één van de warmste plekken op aarde en daarom vooral tijdens onze winter een populaire plek om te genieten van zon en de archeologische schatten van de oude Egyptenaren te ontdekken.

Luxor Sunfactor

7.2
10
Luxor scoort een gemiddelde van 7.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Luxor in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Luxor in januari

Luxor in februari

Luxor in maart

Luxor in april

Luxor in mei

Luxor in juni

Luxor in juli

Luxor in augustus

Luxor in september

Luxor in oktober

Luxor in november

Luxor in december

  • Welke luchthaven ligt er bij Luxor?

    Welke luchthaven ligt er bij Luxor?

    Luchthaven Luxor (LXR) ligt vlak bij de stad op 12 km afstand van het centrum en de Nijl. Bij een directe vlucht naar de internationale luchthaven van Luxor is de vluchtduur ongeveer vijf uur. Soms zijn er alleen vluchten met een overstap beschikbaar, de totale vliegtijd is dan ongeveer 8 uur.

  • De Egyptische bestemming Luxor biedt volop mogelijkheden voor een zonvakantie met het gezin. Je kunt een boottocht over de Nijl maken, vele tempels en graftombes bezoeken of een authentiek theehuis. Met een zeilboot vaar je af naar bananeneiland, waar je voor een prikkie zoveel bananen en sinaasappelen kunt eten als je wilt.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares