Phuket

Vakantie Phuket

Het tropische eiland Phuket, staat bekend als 'Parel van de Andamanse Zee' en wordt ook wel ‘speeltuin van de rijken’ genoemd. En dat is ook niet zo gek gezien het geweldige klimaat, het schitterende binnenland en de vele luxe hotel resorts aan de helderblauwe zee!

Phuket Sunfactor

6.7
10
Phuket scoort een gemiddelde van 6.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Phuket in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Phuket in januari

Phuket in februari

Phuket in maart

Phuket in april

Phuket in mei

Phuket in juni

Phuket in juli

Phuket in augustus

Phuket in september

Phuket in oktober

Phuket in november

Phuket in december

 • Vliegvakantie Phuket

  Vliegvakantie Phuket

  Phuket is het grootste eiland van Thailand en één van de meest populaire bestemmingen in dit land. Vliegvakanties Phuket worden aangeboden met vluchten vanuit Nederland, Belgie en Duitsland. Een vlucht Amsterdam Phuket duurt circa 12 uur.

 • Zonvakantie Phuket met kinderen

  Zonvakantie Phuket met kinderen

  In het zuiden Phuket tref je het Nai Harn strand met een mooie, schone baai. Dit strand behoort tot de meest kindvriendelijke van Thailand. In de regio tref je genoeg mooie en kindvriendelijke resorts. Een ander voordeel van dit eiland is dat je er rechtstreeks heen kunt vliegen.

 • All inclusive Phuket vakantie

  All inclusive Phuket vakantie

  Op het eiland is een groot aantal resorts waar je kunt kiezen voor een all inclusive vakantie. Phuket leent zich perfect voor een relaxte vakantie in een luxe all inclusive hotel.

 • Strandvakantie Phuket

  Strandvakantie Phuket

  Phuket met zijn prachtige lange zandstranden, behoort tot de beste keuzes voor een strandvakantie in Thailand. De stranden bij Phuket zijn zeer divers en geschikt voor iedereen, je vind er heerlijk rustige stranden maar ook populaire stranden voor feestjes.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares