Koh Samui

Vakantie Koh Samui

Vakantie naar een tropisch zonvakantie paradijs? Ontdek dan het Thaise eiland Koh Samui: bounty stranden, wuivende palmen en een azuurblauwe zee... Koh Samui is een absoluut droomeiland in de Golf van Thailand met een heerlijk tropisch klimaat. Geweldig kortom voor ontspannen zon, zee & strandvakanties! 

Koh Samui Sunfactor

6.7
10
Koh Samui scoort een gemiddelde van 6.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Koh Samui in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Koh Samui in april

Koh Samui in mei

Koh Samui in juni

Koh Samui in juli

Koh Samui in augustus

Koh Samui in september

Koh Samui in oktober

Koh Samui in november

 • Vliegvakantie Koh Samui

  Vliegvakantie Koh Samui

  Koh Samui beschikt over een eigen luchthaven, alleen zijn er geen directe verbindingen naar het eiland. Vanuit Amsterdam of Dusseldorf vlieg je eerst naar Bangkok en vervolgens naar Koh Samui. Ga er vanuit dat met een transfer de reistijd tussen de 14 en 18 uur zal bedragen.

 • Zonvakantie Koh Samui met kinderen

  Zonvakantie Koh Samui met kinderen

  Hagelwitte en kindvriendelijke stranden in een rustige baai, speciale child friendly resorts met de mooiste zwembaden. Alles voor een verre reis met de kids op Koh Samui! De stranden van Bo Phut en Mae Nam zijn zeer geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen vanwege de rustige zee.

 • All inclusive Koh Samui vakantie

  All inclusive Koh Samui vakantie

  Wil je vooral een onbezorgde Koh Samui vakantie? All inclusive past dan waarschijnlijk goed bij jou. In veel all inclusive resorts op het eiland zijn bovendien naast de maaltijden, snacks en drankjes ook diverse sporten inbegrepen.

 • Strandvakantie Koh Samui

  Strandvakantie Koh Samui

  De stranden op Koh Samui zijn alles wat je er van verwacht: kleine tropische paradijsjes met palmbomen en een prachtig blauwe zee. Ben je je handdoek vergeten? Geen probleem, dikke kans dat je hotel direct aan het strand ligt. Let op: tijdens het kwallenseizoen van juni tot oktober is het beter de zee niet in te gaan.

 • Goedkope vakantie naar Koh Samui

  Goedkope vakantie naar Koh Samui

  Goedkope vakantie Koh Samui? Bij de reisbureaus op deze pagina kan je heel snel alle Koh Samui aanbiedingen vergelijken en een goede deal vinden. Backpackers verkiezen wellicht een losse vlucht en hostels of een eenvoudig hotel / b&b. Ook dat kan prima op dit eiland (zie onderaan het overzicht).

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares