Bangkok

Vakantie Bangkok

Een vliegvakantie naar de hoofdstad van Thailand? Bangkok is dagelijks in minder dan 12 uur te bereiken, direct vanaf Amsterdam. Het tropische klimaat zorgt voor hele constante temperaturen in Bangkok. De stad zelf mag je zeker niet overslaan bij een bezoek aan Thailand. Prachtige bezienswaardigheden, super goed shoppen en schitterende hotels!

Bangkok Sunfactor

6.7
10
Bangkok scoort een gemiddelde van 6.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Bangkok in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Bangkok in januari

Bangkok in februari

Bangkok in maart

Bangkok in april

Bangkok in mei

Bangkok in juni

Bangkok in juli

Bangkok in augustus

Bangkok in september

Bangkok in oktober

Bangkok in november

Bangkok in december

  • Een directe vlucht naar Bangkok neemt zo'n 10 tot 12 uur in beslag. De meeste reizen hebben een vertrek vanuit Amsterdam of Dusseldorf. Houd er rekening mee dat de vluchthaven van Bangkok erg groot is en dat het even kan duren voor je je baggage hebt en door immigratie heen bent.

  • Bangkok biedt vele bezienswaardigheden om met het gezin te bezoeken. Je treft er enorme boeddhabeelden, versierde tempels en echte Thaise tuktuks. Je kunt er ook een boottocht over de rivier boeken of een bezoek aan een van de parken brengen. Sla Safari World ook zeker niet over: dit is een dieren- en pretpark in één.

  • In Bangkok vind je meerdere all inclusive hotels, maar het aanbod all-in vakanties is in een strandplaats als Khao Lak of Phuket nog veel uitgebreider.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares