Bangkok

Vakantie Bangkok

Een vliegvakantie naar de hoofdstad van Thailand? Bangkok is dagelijks in minder dan 12 uur te bereiken, direct vanaf Amsterdam. Het tropische klimaat zorgt voor hele constante temperaturen in Bangkok. De stad zelf mag je zeker niet overslaan bij een bezoek aan Thailand. Prachtige bezienswaardigheden, super goed shoppen en schitterende hotels!

Bangkok Sunfactor

6.7
10
Bangkok scoort een gemiddelde van 6.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Bangkok in 2021 / 2022 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Bangkok in januari

Bangkok in februari

Bangkok in maart

Bangkok in april

Bangkok in mei

Bangkok in juni

Bangkok in juli

Bangkok in augustus

Bangkok in september

Bangkok in oktober

Bangkok in november

Bangkok in december

  • Een directe vlucht naar Bangkok neemt zo'n 10 tot 12 uur in beslag. De meeste reizen hebben een vertrek vanuit Amsterdam of Dusseldorf. Houd er rekening mee dat de vluchthaven van Bangkok erg groot is en dat het even kan duren voor je je baggage hebt en door immigratie heen bent.

  • Bangkok biedt vele bezienswaardigheden om met het gezin te bezoeken. Je treft er enorme boeddhabeelden, versierde tempels en echte Thaise tuktuks. Je kunt er ook een boottocht over de rivier boeken of een bezoek aan een van de parken brengen. Sla Safari World ook zeker niet over: dit is een dieren- en pretpark in één.

  • In Bangkok vind je meerdere all inclusive hotels, maar het aanbod all-in vakanties is in een strandplaats als Khao Lak of Phuket nog veel uitgebreider.

REISADVIES PER BESTEMMING IN Bangkok BEKIJK

9 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 641,00

vakantie Bangkok De Vakantiediscounter

Op zoek naar een voordelig geprijsde zonvakantie Bangkok? Bekijk dan zeker eens het aanbod van Vakantiediscounter! Daar boek je verschillende 3-, 4- of 5-sterren hotelvakanties op basis van eigen vervoer of inclusief vlucht.

Reisadvies: oranje

12 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 1.224,00

vakantie Bangkok De Jong Intra

De Nederlandse reisorganisatie De Jong Intra is al jaren een specialist in verre reizen naar Thailand. Je vindt hier veel individuele & groepsrondreizen incl. verblijf in Bangkok. Ook voor strandvakanties naar Thailand!

Reisadvies: oranje

14 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 1.061,00

vakantie Bangkok 333TRAVEL

De Azie specialist 333TRAVEL heeft zeer voordelige pakketten naar Thailand. Van losse vluchten naar Bangkok & starterspakketten incl 2 nachten hotel in Bangkok, tot de meest uitgebreide individuele rondreizen. Aanrader!

Reisadvies: oranje

Vliegen naar Bangkok?

Vliegtickets v.a. € 368,00

vliegennaar.nl

Als je helemaal zelf je reis wilt samen stellen kun je ook voordelige vliegtickets naar Bangkok boeken. Een verblijf in Bangkok mag je overigens zeker niet overslaan! De internationale luchthaven van Bangkok, Suvarnabhumi Airport, ligt een 30 km buiten de stad.

Hotels in Bangkok?

Overnachtingen v.a. € 5,00

Hotel trivago
Als je niet voor een compleet verzorgde reis gaat kun je ook je verblijf los boeken. Drie van de vier hotels in Bangkok hebben een buitenzwembad. In Bangkok wordt vooral verticaal gebouwd, waardoor het zwembad meestal op het dak te vinden is.
oranje reisadvies

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 2.50

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 25.00

KRAS

€ 19.50

De Jong Intra

€ 19.50

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Sunweb

€ 25.00

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

Buro Scanbrit

€ 27.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

Reserveringskosten

€ 35


€ 35

andolives travel

€ 30.00

De prijzen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de aanbieder: touroperator of reisbureau.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 22-02-2021

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

3939
shares