Bali

Vakantie Bali

Een vakantie naar Bali kan het hele jaar, echter is de beste reistijd voor Bali buiten het regenseizoen. Het Indonesische eiland heeft zeer veel te bieden voor zowel de ultiem luie als zeer actieve vakantieganger. Het voordeel is dat je vrij gemakkelijk vanuit één verblijfplaats het gehele eiland kunt ontdekken.

Bali Sunfactor

7.4
10
Bali scoort een gemiddelde van 7.4 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Bali in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Bali in januari

Bali in februari

Bali in maart

Bali in april

Bali in mei

Bali in juni

Bali in juli

Bali in augustus

Bali in september

Bali in oktober

Bali in november

Bali in december

  • De vliegtijd van een vlucht Amsterdam Bali is circa 16 uur. Je vliegt dan naar het vliegveld van de hoofdstad van Bali, Denpasar. Je kunt zowel vluchten vanuit Amsterdam, als vanuit Brussel boeken. Houdt rekening met minimaal 1 overstap tijdens je vlucht naar Bali.

  • Bali is een topbestemming voor gezinnen met kinderen. Je kunt bij Lovina prachtig snorkelen of dolfijnen spotten, fietsen door de rijstvelden van Ubud of vele mooie tempels bezoeken. Kuta Beach is zeer populair onder reizigers en hier wordt veel gesurft.

  • Bali is een zeer geschikte bestemming voor een heerlijke all inclusive vakantie. Bij veel all inclusive hotels in Bali zijn leuke excursies en bezienswaardigheden inbegrepen, ideaal dus. Een bijkomend voordeel is dat all inclusive vaak een stuk goedkoper is dan los boeken.

  • Een van de fijnste en mooiste stranden van Bali is Sanur, dit strand is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen maar ook voor liefhebbers van rust en een prachtige omgeving. Ben je gek op surfen? Dan is Kuta de perfecte keuze als surfstrand.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares